• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev psikolojimi bozdu

Yalnizlik bazen iyi ama cogu zaman tek basina kalmak guzel degil
Ben sizin gibi düşünmüyorum tabiki düşüncelerimiz aynı olmak zorunda değil. Benim için yaşam alanı özeldir kimse karışmamalıdır. Yalnız yaşadığın zaman sadece kendi işlerini canın ne zaman yapmak isterse o zaman yaparsın. Sadece kendi sorumluluğunu alırsın. Evin sana aittir ve istemediğin ya da sevmediğin kişilerin evinde görmek zorunda kalmazsın ya da ailen vesilesiyle görüşmek zorunda olduğun kişilerle de görüşmek zorunda kalmazsın. İstediğin gibi evini düzenlersin sadece sana ait bir yaşam alanı olur. İstediğini alırsın aldığın şeyler için sana karışan olmaz. Kendi yemek düzenini oluşturursun başkalarıyla yaşamadığın için onların yeme düzenine ve saatine ayak uydurman gerekmez. Böylece çok daha sağlıklı ve formda kalabilirsin. Daha bir çok neden sayabilirim sanırım :)

Yalnızlık kavramı farklıdır hiç eşin dostun arkadaşın olmaz. O zaman yalnız başınasındır. Ama yalnız yaşamak daha farklıdır. Ailene çok düşkünsen zorlanman çok normal zamanla alışırsın umarım

Aslinda konu ev değişikligi degil. Sonuçta kac yasinda olursak olalım hepimiz birer ana kuzusuyuz bu ölene kadar da böyle olucak.. ailenize cok alıştınız 1 hafta kaldıkları icin. Beraber yemek yedinizi beraber kaldirdiniz sofrayi, güldünüz eglendiniz belki kahve saatiniz cay saatiniz vardi. Insan oglu cok cabuk alisiyor herseye ailenize alistiginiz gibi yalnizliga da tekarq adapte olucaksiniz.. yaklasik 10 gün once konu actim evlendim durgunlastim diye öyle zor zamanlardı ki ben de sizin gibi cok yalniz hissediyor surekli agliyordum. Saolsun burdaki arkadaslar cok destek oldular iznim bitip ise baslayinca da cok sükur toparlandim kendime geldim. Merak etmeyin bu bir süreç gecicek hepsi, soylr düşünün bu sizin icin bir sınav ve yasanmak zorunda.

Back
X