- 6 Ekim 2016
- 88
- 147
- 8
- 37
- Konu Sahibi limonlukek16
ev güneş görüyor bi hayli cnm özellikle salon. koyu renk düşünücem onu.Çok cam varsa salonda aydinliksa koyu parke güzel oluyor çünkü çok daha açık duruyor rengi.. eşyanıza yakışacak ise koyu parke üzeri açık renk hali vs güzel duruyor.. koyu renk toz daha fazla gösterir tabi.. eşya rengi çok önemli..
Küvet sevmiyorum hele ebeveyn banyoda gereksiz temizlik işi çıkarır..
Hatta yeni evimizde ebeveyn banyoyu yaptirmayip çamaşır ve kurutma makinelerini koyup orayi çamaşır odası yapacağım inş..
Dusakabin yere sıfır olunca küçük çocuk yıkamak zor oluyor bir de:) biraz yüksek iyidir..
Çok cam varsa çok sade perde seçin derim.. insanın üzerine yürüyor desenli perde çok olunca..
Dolap yaptırabilirsiniz yeterli değilse.. ortalıkta az eşya büyük kolaylık..
Teşekkürler cnm. Parkede netleştim dediğin gibi ne çok koyu ne açık. Perde de tül olucak sade bişey. Altına stor mu yoksa güneşlik mi önerirsinz. Küvet meselesi de muamma hala. Küvetlere bakıyorum çok asil duruyor ama temizlik olayını düşünmedim hiç. Sen koy senede bşe gün bile lazım olucaksa koy diyen de var :)Öncelikle ebeveyn banyonuz genisse küvet zevk için konulabilir yoksa bence hiç gerek yok. Benim ebeveyn banyosu da geniş ama ben dusakabin de küvette yaptirmadim temizligiyle uğraşmak istemediğim için. Böyle kullanımı gayet rahat oluyor.
Salonunuz komple camsa sade modeli çok karışık olmayan zarif bir tül perde yaptırın bogmasin odayı daha ferah gösterir ben öyle yaptım çok memnunum. Çok hoş tül fonlar var onlardan da tercih edebilirsiniz. Salonda tül den başka perde güzel durmuyor bence.
Parkeyi sakın ne çok koyu ne de çok açık yaptırın cok açık olursa evet guzel gorunuyor ama temizliği sizi mahveder en ufak bisey dusse surekli silmeniz gerekir. Aciga yakın Orta tonlarda biseyler tercih edin. Güle güle oturun Allah huzur mutluluk versin