- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Bu ev yazlık bir ev mi,sıcak bir ilde mi?Yoksa yerden ısıtmalı mı?Çünkü hiçbir yerde parke yok.Merak ettim.Güle güle oturun,herşey çok güzel.
Eviniz çok düzenli, güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin, şanslı uğurlu bir ev olsun... Mutfağınıza özellikle bayıldım... Sadece salon ve yatak odasının parke olmasını tercih ederdim ben... Bu haliyle de halılar gelince daha güzel görünecektir...
çok güzel...allah güzel günlerde oturmak nasip etsin.....rabbim olmayanlara da nasip etsin....
güle güle oturun çok güzel bir ev. büyük ferak ve şık. gözümüz alışmış parkelere değişik geldi. aslında daha iyi çizildi leke kaldı derdi yok taşların. ne güzel acaba biz de 2. yılımızda ev sahibi olabilir miyiz?
herşey çok sade ve şık Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin özellikle balıklı abajurunuza bayıldım güzel bir ayrıntı birde benden ufak bir tavsiye duvarlarınızı bir kaç resim tablo saat gibi aksesuarlarla doldurursanız farklı bir hava katarsınız :))[/QUO
öncelikle tesekkür ederim canım..aslında her oda da tablo filan var ...ama azla yetindim..fazla doldurmak istemedim..ama saatimiz var onuda nere koysak diye kararsız kaldık. suan öylece bir kenarda duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?