yeni ev yeni düzen bu da benim evin fotoları...

Eviniz çok düzenli, güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin, şanslı uğurlu bir ev olsun... Mutfağınıza özellikle bayıldım... Sadece salon ve yatak odasının parke olmasını tercih ederdim ben... Bu haliyle de halılar gelince daha güzel görünecektir...

Bu ev yazlık bir ev mi,sıcak bir ilde mi?Yoksa yerden ısıtmalı mı?Çünkü hiçbir yerde parke yok.Merak ettim.Güle güle oturun,herşey çok güzel.

canım evet sıcak bir ilde yasıyoruz..burdaki evlerin cogu öyle...fakat ilk edapta parke yaptırmayı düşündük..ev sıfır olunca yerlere kıyamadık. ama ilerleyen zamanlarda salon ve yatak odasına düşünüyoruz...

evet halılar yıkamada ...halısız ev cıplak gibi duruyor...tasınınca yıkmaya verdik..artık halılar gelince temiz temiz acarım...

Masallah Rabbim nazardan saklasin
hersey birbiriyle uyum icinde cok güzel emekle dösenmis yerlestirilmis
Allah huzuru mutlulugu yuvanizdan eksik etmesin insallah

güle güle oturun çok güzel bir ev. büyük ferak ve şık. gözümüz alışmış parkelere değişik geldi. aslında daha iyi çizildi leke kaldı derdi yok taşların. ne güzel acaba biz de 2. yılımızda ev sahibi olabilir miyiz?

herşey çok sade ve şık Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin özellikle balıklı abajurunuza bayıldım güzel bir ayrıntı birde benden ufak bir tavsiye duvarlarınızı bir kaç resim tablo saat gibi aksesuarlarla doldurursanız farklı bir hava katarsınız :))

maşallah :) evinize özellikle de mutfağınıza bayıldım tam benim istediğin renkler güle güle oturun evinizden huzur sağlık neşe eksik olmasın :)

güzel dileklerin için saol..allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder insaallah..kısmet canım ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…