ayrıca o güzel,havalı dediğin birisi aslında çok iyi ve sıcak olabilir.bu tip önyargılara girip yanıldığım çok olmuştur.
bu kadar sıkıntıya gireceğiniz bir yere neden taşınıyorsunuz anlamadım
üstelik neden bu aşağılık kompleksi. siz onlardan aşağımısınız. yada soru yanlış oldu onların sizden yukarıda olduğunu nerden biliyorsunuz. öyle gereksiz bir şeyi takmışsınız ki.
insan kendisini nerde görüyorsa oradadır bence hiç taşınmayın şimdiden ezilmişsiniz çünkü. insanın ambalajı kişiliğini yansıtmaz ki önemli olan kişidir unutmayın.
kimse gibi olmaya çalışmadan kendinizi yukarı çekin önce gerisi gelir
Eğer dediğin gibi sosyete tabir edilecek bir site ise,böyle insanlar mahalle komşuluğundaki gibi yakın ilişkilere girmezler.Yanından geçerken,sen kimsin,kime geldin,yeni mi taşındın demezler.Başkalarının hayatıyla ilgilenmezler,kim kimmiş,nerdenmiş,nasılmış sormazlar.Aslında böyle komşuluğu diğerine tercih edenler çoktur.Ayrıca bahsettiğin kadın,misafir olabilir veya belki seni misafir sanmıştır.
Bana da önyargılıymışsın gibi geldi.Birbirleriyle yarıştıklarını nerden çıkardın ? Sen galiba eski semtine ve komşularına fazla bağlanmışsın.Onlardan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorsun,yeni sitede kendini dışlanmış hissediyorsun.Zamanla alışırsın,hatta belki bir iki komşun istediğin gibi çıkar,kimbilir.
sanırım kendimi yanlış ifade ettim tam anlatamadım konuyu...ben acaba ordada şimdiki komşularım gibi güzel diyaloglarım olurmu çok samimi olmasada karşılaştığımızda bir merhaba diyen bulunurmu diye düşünür oldum...ben çok severim komşuluk ilişkilerini samimi sıcak ilişkileri tabiki olmazsa olmaz yapacak fazla birşey yok bunun eziklikle bir alakasıda yok ..insan ne kadar olsa yeni bir ortama girerken acabaları oluyor...sonuçta benim çocuğum o ortamda büyüyecek o insanların çocuklarıyla çıkıp oynayacak...umarım hakkımızda hayırlısı olur.düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim konuya senin bakışaçınla bakmadım sadece buda farklı bir düşünce ama onları kendimden yukarı falan gördüğümden değil sadece yaşam tarzlarının benden farklı olmasından dolayı acabalarım var...
yazdıklarını kendimce değerlendirdim tabi, yanlış anlamış olabilirim.
önce bi gir bakalım ortama hiçbir şey düşünmeden insanları tanı sonra değerlendirirsin.
şimdiden canını sıkacak bi şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?