Yeni ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haftada bir gün gidip kalıyorum. Çok özlediğim için. Sağolsun eşim izin veriyor. Ailem 2 otobüs mesafesinde. Çok şükür adam akıllı bir cevap veren oldu.
başından beri hep böyle mi yaptınız. Bana mesela annem ilk başlarda her hafta gidip kalmak istediğimde gelme diyordu:) evine alış diyordu. Gittiğimde de eşimle gidiyordum. Siz sanırım her hafta tek gidip kalıp bekar gibi hissediyorsunuz kendinizi , o günlere geri dönüyorsunuz odanız, aileniz vs. Evinize alışsanız aslında kendi evinizi özleyeceksiniz gittiğinizde

başından beri hep böyle mi yaptınız. Bana mesela annem ilk başlarda her hafta gidip kalmak istediğimde gelme diyordu:) evine alış diyordu. Gittiğimde de eşimle gidiyordum. Siz sanırım her hafta tek gidip kalıp bekar gibi hissediyorsunuz kendinizi , o günlere geri dönüyorsunuz odanız, aileniz vs. Evinize alışsanız aslında kendi evinizi özleyeceksiniz gittiğinizde
Başında beri hep böyle yapmadım. Son 3 4 aydır böyle

Başında beri hep böyle yapmadım. Son 3 4 aydır böyle
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hobileriniz ,meşguliyetiniz de olsun sürekli ailenizi özlemek , ağlamak 8 ay sürmemeli. O haftada 1 gidip kalmayı 2 haftaya çıkarın bence. Bir süre sonra zaten gidip 1 hafta kalınca bile evinizi, eşinizi arayacaksınız . Mutluluklar , iyi akşamlar

Anne evi rahatlığı o bir sorun yok. Ben 5 yıldır evliyim, 3 yaşında kızım ,anneme gidince eve gelesim gelmiyor. Anne evi çok rahat, çocukla oynuyorlar ,ben takılıyorum,yemek yiyorum falan güzel tabi. Benimde eşimle sorunum yok ama mesela yemek yapmaktan, temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum. Haftada bir anneme gidince 2 öğün yemek, çocuğa yemek , çay may, annemle türk kahvesi keyfi daha ne olsun. Anneciğim de benim sevdiğim yemekleri yapıyor sağolsun,kızıma özeniyor falan. Bak şimdi anneme gidesim geldi çok fena 🤭

8 günlük evli olsan bi derece diyecegımde 8 ay olmus. Problemsız evlılıkte boyle dusunmen tuhaf. El bebek gul bebek buyudunde kendı evınde temızlık yemek mi agır geldi? Mutlaka bir sebebi vardır

Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb.. diyen bir insanın bunları yazması ilginç. Kendinizle çelişmeyin. Bende yaşadığım çözümünü arıyorum, sizin saçma sapan sorularınıza cevap vermek zorunda değilim.
Cevap verme o zaman . Sana özel olarak mı yazdım soruyu deli mi ne. Git isine

Senin yaptığın mantıklı mı

Annemi özlüyorum.agliyoruum üzülüyorum
Alışamıyorum aklıma tuhaf şeyler geliyor diyorsun

Evlenmisin ayrı kalacağını bilmiyormuydun
Bunları düşünmedin mi
Aklına türlü şeyler gelicek kadar

Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb..

Ama aklıma tuhaf şeyler geliyor diyecek kadar ne yani
Offfff ne görüyorsunuz ya adam gibi cevap verin ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X