Cnm ben görüorum ama cepten bakabildim sadece. Kaç gündr pc açamadm. En kısa zamanda iyice inceleyip yorumum yapıcam inş. şimdilik sadece şunu söylim: iyiki spotları değiştirmişsin...
cnm şimdi sırayla fotolarla ilgili yorumlarımı yapabilirim...
spotları iyiki değiştirmişsin demiştim zaten. gerçekten çok kötü duruyor ilk hali. spot kısımlarını da beyaz yapman çok iyi olur bence de. hem daha şık ve modern durur hem de ışığı daha çok yansıtır. ben de tavanda duvar rengini hiç sevmiyorum nedense...
salondaki pencereler de gerçekten çok ilginç olmuş. keşke böyle yapacaklarına fransız balkon yapsalarmış. bence daha hoş olurmuş. böle nebilim büro gibi durmuş ama en azından aydınlık olur iyiki normal pencere yapmamışlar gene de...
bir de salonda dikkatimi çeken tek abajur yeri olması. keşke 2 tane yapsalarmış. bizimkine de 1 tane koymuşlar çok cnm sıkılmılştı. gerçi spot yapılıyor ama gene de bence yemek masası üzerine yarı oturma grubu üzerine ayrı abajur olmalı. şimdiki evimden biliyorum daha hoş duruyor. bizim diğer dairelerde spot da yok bir kendimiz istedik düşün artık nasıl olur tek abajurla salon...
oturma odasındaki balkon kapısı da çok gzl görünüyor. eşyalar yerleşince oranın ne kadar şık duracağını görceksin. boudan boya cam balkonlara bayılıyorum.
mutfak dolapları dediğin gibi çok kötü durmuş tv yeri. hem artık öle 37ekran tv de kalmadı ki. mutfağa bile alsan ufak bir lcd daha hoş durur bence tv yeriine gerek yok yani. bir de mutfak sanırım köşe cephede. bence fazla olmuş mutfağa 2 balkon kapısı. (ben de yanlış algılıyor olabilirim öyleyse özür.) bence mutfak yerine salon olmalıymış. gerçi planını bilmiyorum böyle uygun olmuş olabilir ama ya da en azından oturma odasıyla mutfak yer değiştirebilirmiş bence. gene de aydınlık olması çok iyi...
çocuk odası ve yaak odası da gayet geniş ve ferah görünüyor. çok beğendim.
banyoda bataryanın yeri bence çok iyi ama duşakabin mutlaka yaptır bence. benm şimdiki banyomda köşeye yakın batarya banyo yapması daha zor oluyor. oturma yeri engelliyor. açtığım konulardan şimdiki evime bakabilirsin. banyodaki kalebodurlara da bayıldım ama yerdekiler keşke dama desenli olmasaymış. bence düz daha şık olurmuş ama gene de spr görünüyor. sanırım siyah beyaz. biz de öyle istiyorduk aslında ama seçme şansımız olmadı kahve yaptılar işte...
ebeveyn banyosunun kapısı cam mı?? çok ilginç geldi bana...
holdeki spotlar değişik ama çok şık olmuş bence. çelik kapı da tam istediğim gibi bayıldım...
hol uzun dar görünüyor ama vestiyer yapmak için yer var mı acaba??
dış cephe kırmızı pembeden daha iyi bence. pembeyi hayal edemiyorum. keşke bordo yapsalarmış daha ağır dururmuş ama şekl çok gzxl görünüyor. renk beğenilmezse sakinler olarak ileride değiştirilebilir sonuçta...
sanırım bu kadar cnm. evine genel olarak bayıldım çok hoş görünüyor. güle güle huzurla oturun inşallah. bu arada evin kaç mkare acaba??