Yenı evım (tasındıkda)

valla tatlımm ev hiç öyle eski gözükmüyoo
boşuna sıkma canını
sadece mutfak dolaplarından anlaşılıyo eski bi ev olduğuu
o da zannedersem kiracısın
inşallah yarın bigün kendi evine geçtiğinde daha iyisi olur
güle güle otur tatlımm a.s.

canım evin o kadarda kötü değil sadece mutfak dolapları eski o kadar acaba onlar boyansa nasıl olurCADIARZU güle güle otura.s.

çok güzel görünüyor evin canım tertemiz
sağlıkla huzurla oturun inşallah a.s.

a.s.iyi günlerde otur yelizciğim evinde........ a.s.
zemuszemusevinin merkezde olması daha iyi............zemuszemus
yasakkelimeçok güzel olup canın sıkılacağına .......:teytey:
bu arada mutfak hariç gayette iyi...........

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hiç üzülmeyin bir evin güzelliği içindeki huzurla alakalıdır huzur yoksa saraylar insanın gözüne gelmez ayrıca sizin dediğiniz kadar kötü değil bencede mutfak dolaplarını da dekoratif folyalar var süper sonuçlar elde ediyosunuz benden bir öneri sadece

Canım mutfağına kadar gayette güzel.için o yönden rahat olsun bence :1hug: bizde tuttuk kiralık ev şimdi. eklerim inşallah yerleşince. mutfağı banyo ve lavabosu tam bir döküntü -tatlicadiarzu-

Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin..Eviniz güzel bence..Önemli olan huzurdur bana göre..Huzur olduktan sonra gerisi boştur...Mutsuz ve sarayda yaşamaktan iyidir..ınş. ilerde kendi evinizi alırsınız o zaman zevkine göre döşersin canım..Ayrıca evinin merkezde olmasıda bi avantajdır bence..Mesela ben kendi evimde oturuyorum ama merkeze biraz uzağız...O yönden çok zorlanıyorum...Bu arada Ankaranın neresinde oturuyosun?.....

ankara etlık canım

kızlar mutfak dolaplarınına su yapıskanlı seylerden almayı dusunduk ama kım yapacak ben beceremem kı sımde benım gıbı o yuzden vazgectk

mızmızımm evin çok güzelmiş Allah huzurunu mutluluğunu eksik etmesin inşallah en kısa zamanda bebişinde gelir mutluluğun kat kat artar

Bende beğendim canım evini hiç te eski durmuyo. Güle güle otur. Banyon falan gayet şık. Tek kusur mutfak dolapları. Biraz uğraşmayla o yapışkanlı kağıtlarla onuda süper hale getirebilirsin. yerimseniben Hatta yapıştır buraya da fotoğraflarını ekle bizde görelim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…