çok sağol canım inşallah sende taşınırsın en en en kısa zamanda ama herşey eşinde bitiyorayyyy inşallahh aminnn darısı başımaaa.....
çok sevindim senin adına.....
çok sağol canım inşallah sende taşınırsın en en en kısa zamanda ama herşey eşinde bitiyor
Evet sonunda kendi evime taşındım yerleştim yaklaşık 2 haftadır kendi evimdeyim valla ne rahatlık varmış şimdi düşünüyorum da kv nin yanında köleymişim ben evimde istediğim zaman kalkıyorum en güzeli de ne biliyor musunuz tv nin karşısında eşinle rahat rahat oturabilmek diğer güzellikleri saymıyorum bile..... Rabbim inşallah tüm kv ile oturanlara bu güzellikleri tez vakitte yaşatır ben yaşıyorum inşallah sizlerde yaşayın
evet ya gerçekten çok çok çooooooooook zor ben bunu taşınınca daha iyi anladımcok sevindim senin adına, darısı kayınvalidesiyle yaşayan gelinlerin başına
Ben hiç birlikte yaşamadım ama arada bi gelip kaldıklarında bile daral geliyor bana, birlikte yaşasam katil olurdum herhalde
senin annende mi? Onunda ayrı zorluğu vardır ama kv inan daha zor hiç değilse kendi annenin yanında daha rahat olursun inşallah onaylanır da taşınırsınızbiz kayınvalidemde değiliz benim annemdeyiz
ama inan kayınvalideyi tercih ederdim
Eşimde istiyor da işte kredi çekicez bi onaylansa
çok teşekkür ediyorum güzel duaların içingozunaydın rabbım saglık sıahat ve huzur versınn heep mutlu olun ınsallhh.......
sağol canım inşallah isteyen herkes taşınsın çünkü gerçekten ev üstüne ev olmuyormuşhayırlı uğurlu olsun...
Darısı ayrı ev isteyenlerin başına inş...
Evet sonunda kendi evime taşındım yerleştim yaklaşık 2 haftadır kendi evimdeyim valla ne rahatlık varmış şimdi düşünüyorum da kv nin yanında köleymişim ben evimde istediğim zaman kalkıyorum en güzeli de ne biliyor musunuz tv nin karşısında eşinle rahat rahat oturabilmek diğer güzellikleri saymıyorum bile..... Rabbim inşallah tüm kv ile oturanlara bu güzellikleri tez vakitte yaşatır ben yaşıyorum inşallah sizlerde yaşayın
teşekkür ediyorum.... Evet küçük gibi görünen bişeyin kıymetini insan doya doya yapınca anlıyor kv ile otururken eşime keşke şöyle olsa da şunu yapsaydık dediğimde ne var yani yapma böylede olur diyordu şimdi eşim bile keşke annemin yanına getirmeseydim seni diyor evlendiğimi bir eşim olduğunu yeni anladım diyorkirada oldugum icin ve ev sorunlu oldugu icin hep dert yanardim.
Sukretmesini bilmiyorum. Kocamla istedigim zaman bas basa tv izleyebiliyorum istedigimiz gibi.
Bana cok siradan ve basit gelen bisey meger ne buyuk lutufmus..
Allah herkese kendi dort duvarini nasip etsin.
Sizinde gozunuz aydin : )
çok teşekkür ediyorumhayırlı ugurlu olsn
sağol canım inşallah isteyen herkes taşınsın çünkü gerçekten ev üstüne ev olmuyormuş
evet gerçekten kabusss tadını çıkarmak ne kelime evlendiğinden bu zamana yapamadığım içimde ne varsa hepsini yaptım daha 2 hafta oldu ama şu kısacık zamana herşeyi sığdırdım sanki bir rüyaymış ve bu rüyadan uyanacakmışım gibi geliyor banaöyle tabi...bir ev ve iki kadın...kabus olsa gerek....
Bol bol tadını çıkarın ayrı evinizin...
Yolun neresinden donseniz kardir. Bu heyecanli ve mutlu gunlerin tadini cikarin : )teşekkür ediyorum.... Evet küçük gibi görünen bişeyin kıymetini insan doya doya yapınca anlıyor kv ile otururken eşime keşke şöyle olsa da şunu yapsaydık dediğimde ne var yani yapma böylede olur diyordu şimdi eşim bile keşke annemin yanına getirmeseydim seni diyor evlendiğimi bir eşim olduğunu yeni anladım diyor
evet bende öyle diyorum zaten zararın neresinden dönersen karmış zaten eğer ayrı eve taşınmasaydık eşimden ayrılmayı düşünmeye başlamıştım artık ama allahıma çok şükür buna gerek kalmadıyolun neresinden donseniz kardir. Bu heyecanli ve mutlu gunlerin tadini cikarin : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?