Yeni evimiz

helinciğim benim bütün ankastrelerim siemens ,kirada oturduğum evimdeki ankastreler de sıemens di çok memnun kalmıştım özellikle istedim. bulaşık makinam son modeli. gerçekten çok memnunum . tavsiye ederim

çok teşekkür ederim :)

eviniz güzelmiş ama balkonunuz harika orda akşamüsteliri güzel bi çay içilr

eviniz cok güzel mutlulukla sağlıkla oturun inş mutfağının ve balkonun metrekaresini paylaşabilirmisin canım cok kullanışlı döşemişşin

Rabbim evinizde huzur icinde oturmayi nasip etsin ins.Herseyiniz cooook guzel helede balkonunuz harika olmus gule gule oturun.
Haaaaa bu arada caya benide davet ederseniz sevinirim bu ev sanirim ankara incirlide yanilmiyorsam.

eviniz cok güzel mutlulukla sağlıkla oturun inş mutfağının ve balkonun metrekaresini paylaşabilirmisin canım cok kullanışlı döşemişşin
teşekkür ederim canım evim 125 metre kare balkonum 8 metrekare

herzaman beklerim nil Ank yenimahalle deyim

güle güle oturun.

Desenli duvar kagidi, desenli perdeler desenli koltuk ve yastiklar, desenli halilar nacizhane fikrim birazcik fazla olmus. Hepsi kendi halinde cok güzeller ama bir odanin icinde sanki biraz bogmus. Balkon cok güzel tabi ve cicekleriniz, cicekleri bende severim.. Yalniz beyaz balkon takimi zor olmaz mi kirlenmesi acisindan.. Allah huzurunuzu bozmasin

Evinize bakarken içim açıldı bir tek salon gözümü yordu hepsi ayrı ayrı çok güzel ama desenli koltuk halı perde bir araya gelince yormuş gözü onun dışında gerçekten çok hoş iç açıcı, bugünlerde balkon düzenleyen biri olarak balkonunuz da çok hoş güzel hayırlı günlerde oturun inşaallah.

Allah agız tadıyla oturtmayı nasıp etsın...olmayanlarada versın

cok begendım özellıkle balkonunuza ba yıl dım.....

bırde salonunuzdakı duvar kagıdı duz krem olsa daha iç acıcı olurdu sanırım...

perdelerınızde guzeldı

çok güzel bir eviniz var özellikle salon perde ve berjer uyumu çok hoş olmuş bence.... bende bi taşınsaydm da yerleşseydm evimeeeee

Eviniz çok güzel koltuklarınızı ve yatak odanızı ayrıca çok beğendim :13:güle güle mutlulukla oturun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
laceyyy

yeni evini güle güle kullan cnm herşy çok güzle olmuş.
en başta balkon ve koridordaki o raflara bittim nerden aldın rafları acaba bende almak istiyorum koridora..

bende çocuk odası , ytak odası ve mutfagı zebra yaptırdım
ama yatak odaları için üzerine kalın perde gerekir diye düşünüyorum çünkü çocuklarda bend ekaranlıkta uyuyoruz..

herşey çok güzle olmuş cnm saglıkla otur inşş

çok teşekkür ederim arkadaşlar desen konusunda haklısınız ama beğenerek aldığım için içime sindi.
balkon takımlarımın beyaz olmasıtemizlik açısından sorun olmadı. kolayca siliniyor ,ayrıca fermuarlı olduğu için söküp yıkanabiliyor

allah ağız tadıyla oturmaya nasip eder inşallah.

ama salonda sanki bir kargaşa varmış gibi göz yoruyor birazcık(

merhaba canım ,çok teşekkür ederim. rafları bauhaus dan aldım . kolayca bulabilirsin. 4 lü şekilde satılıyor.
yatak odam mutfak balkonuna bakıyor balkonda da storlarım var ayrıca yatak odasında da stor var yani ışık konusunda zorlanmıyoruz canım. sende yerleşince fotoları bekliyorum canım

Allah iyilik sağlıkla, mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Gerçekten çok güzel bir eviniz var maşaallah.

bend ehenüz fon yaptırmadım eger ışık geçirise fon yaptırıcam kenarlara.
yatak odama normal tül yaptırıcaktım fakat komple cam birde peterkden dolayı ya stor, ya zebra olacaktı ebrayı tercih ettim bende.

bende cuma taşınıyorum kısmetse yerleşeyim hemen ekliycem fotoları

Çok beğendim,güle güle oturun.
Koridor da ki yuvarlak raf mı adını bilmiyorum,3 lü olanları nereden aldınız çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…