helinciğim benim bütün ankastrelerim siemens ,kirada oturduğum evimdeki ankastreler de sıemens di çok memnun kalmıştım özellikle istedim. bulaşık makinam son modeli. gerçekten çok memnunum . tavsiye ederim
teşekkür ederim canım evim 125 metre kare balkonum 8 metrekareeviniz cok güzel mutlulukla sağlıkla oturun inş mutfağının ve balkonun metrekaresini paylaşabilirmisin canım cok kullanışlı döşemişşin
Rabbim evinizde huzur icinde oturmayi nasip etsin ins.Herseyiniz cooook guzel helede balkonunuz harika olmus gule gule oturun.
Haaaaa bu arada caya benide davet ederseniz sevinirim bu ev sanirim ankara incirlide yanilmiyorsam.
laceyyy
yeni evini güle güle kullan cnm herşy çok güzle olmuş.
en başta balkon ve koridordaki o raflara bittim nerden aldın rafları acaba bende almak istiyorum koridora..
bende çocuk odası , ytak odası ve mutfagı zebra yaptırdım
ama yatak odaları için üzerine kalın perde gerekir diye düşünüyorum çünkü çocuklarda bend ekaranlıkta uyuyoruz..
herşey çok güzle olmuş cnm saglıkla otur inşş
merhaba canım ,çok teşekkür ederim. rafları bauhaus dan aldım . kolayca bulabilirsin. 4 lü şekilde satılıyor.
yatak odam mutfak balkonuna bakıyor balkonda da storlarım var ayrıca yatak odasında da stor var yani ışık konusunda zorlanmıyoruz canım. sende yerleşince fotoları bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?