Yeni evlendim boşanıyoruz çok kötüyüm 😔

selo1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
64
4
88
32
Bir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm

Neden cok kotu bir sey olsun bosanmak. Tamam evet guzel bisey degil ama birbirinizi mutsuz edip, aynı evde hep kavgayla birlikte olmak daha mi iyi?

Boşanmak için biraz abartmış bence,bende bosaniyorum ama benim durumum çok farklı,çok zor insalhh hakkinda hayırlısı olur

Bak canim evlenmek kadar bosanmakta kolay adam iyi ki bu halini hemen belli etmis coluk cocuk olduktan sonra olsaydi bunlar? Ayrica ne demek bosanmak kotu bisey? Bosanmak ayip degil anlasamiyosan bosanirsin kavun degil koklayip almiyosun hickimse senden onemli degil senin mutlulugundan onemli degil bu adamla omur boyu mutsuz olacagina 3-5 ay mutsuz ol belki karsina seni seven birileri cikar o zaman sevmeyi sevilmeyi ogrenirsin ♥️

Bir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm
Al kızını götür diyecek babama ben o kocaya onu seviyorum diyeceğim benim babam o sözü duyacagina yerin dibine girsin benim sevgim

Sebep ne

Evliliğin ilk bir yılı birbirini tanımayla geciyor bu süreci öyle yada böyle bi şekilde atlatsaydınız bosanma olasılıgınız belki hic olmayacaktı
Bi süre uzak durmanız en hayırlısı olucak gibi
Eşiniz sizi evden kovmus sizde gitmişsiniz daha fazla gururunuzu ailenizin gururunu ayaklar altına almadan bekleyin derim
Olaki yaptıgından pişman olur geri dönerse affedin
Yoksa sizin sayenizde barıssanız eve geri dönsenizde artık hic bişey hayal ettiginiz gibi olmaz

Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin der susarım 🤐

Hiçbir hatam yok sadece kendisi fazla sinirli anlaşamyruz konu her neyse tartşyrz işte birşeyler bahane oluyor

Ailesine çok düşkün onlara çok iyi davranıyor benim de bu zoruma gdyr bana neden kötü davranyrsn dyrm bazen çok iyi oluyor ama fazla sürmüyor küçük bişey de yine sinirleniyor haklısınız en küçük şeyde boşanmayı öne sürdü sevse mücadele ederdi hemen foto silmek ne demek çok zoruma gitti ya ayrildgmza üzülüyorm ama bu yaptnga daha çok üzüldüm hayatımda en son başıma gelecek olan şey boşanmak derdim hiç yasayacgmi düşünmemistm inanamyrm hala rüya olduğunu düşünüyorum buna inanmak istyrm bunu atlatck gücüm yok

Ne bicim bir uslübu varmis eşinizin.Al kizini götür de ne demek? Nedir sebep? Sizden boşanmayi kesin isteyen birini nolur sevmeyin siz de ..Kendinize deger verin lütfen.Boşanmak dünyanin sonu degil ayrica.

Haklısın bide kızınız hasta diyor götür dmeden önce beni tahrik ediyor küfür hakaret bende sinirlenip bağırıp cagrirken videoya çekmiş beni bunu koz olarak kullanck makhemede benim deli olduğumu öne sürecek o sırada bunu düşünmüş ya kafaya bak nelere çalışıyor ben düşman gibi açık aryr video çekmek ne dmk tartışırken sil ddm elinden almaya çalıştım evden kaçtı kızın hasta götür dedi babama insan bu kadar kalpsiz nasıl olur benim aklım başımda kendini aklamak için iftira atıyor

Her ne olursa olsun boşanmak hoş gelmiyor işte kulağıma kabullenemiyorum ailem de sağolsun arkamda ama ben dayanamyrm

Eşim kaba bı insan merhametsiz duygusuz nişanlıyken tam tersi tanitmisti bana kendini şuan da böyle olduğunu bende yeni öğreniyorum şok oldum bu hallerine ya bu kdrms nasıl değişebilir insan

Haklısın bide kızınız hasta diyor götür dmeden önce beni tahrik ediyor küfür hakaret bende sinirlenip bağırıp cagrirken videoya çekmiş beni bunu koz olarak kullanck makhemede benim deli olduğumu öne sürecek o sırada bunu düşünmüş ya kafaya bak nelere çalışıyor ben düşman gibi açık aryr video çekmek ne dmk tartışırken sil ddm elinden almaya çalıştım evden kaçtı kızın hasta götür dedi babama insan bu kadar kalpsiz nasıl olur benim aklım başımda kendini aklamak için iftira atıyor
Bu adam daha ilk ayda bunlari yapiyorsa gelecekteki potansiyelini düşünemiyorum... Ben olsam yemin ederim 1 dk durmam.Cocugunuz yok,aileniz arkanizda olunca bosanma süreci kolay gecer.Inanin zamanla nasil kendinizi böyle üzdügunuze kizacaksiniz.. Şimdiki düşünceleriniz duygulariniz kalici degil .Asla adim atmayin o insana ..Bir omür bu adamla gecer mi sizce?

Back
X