Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe tövbe deme böyle şeyler sakın, sen kaç yaşındasınDayanamıyorum ben böyle yaşamanın bir anlamı yok
25 yaşındaymTövbe tövbe deme böyle şeyler sakın, sen kaç yaşındasın
Bak ben senden büyüğüm 31 yasındayım. Geciyo canım bnm. Ama sakin kalmaya calıs, yemeğini ye, ağlama, ailene de sen güç ver. Ben kafamı yastıktan kaldıramadım ilk ayrılıkta şimdi kendim boşandım. İster inan ister inanma duruşmadan sonra kendime yemek ısmarladım oh be dedim. Ben de çok ağladım esyalarıma bakıp, ama Bi süre sonra onların da önemi kalmıo, ben yaptıysam herkes yapar. Ben salak aşıktumBak dik durmak zorundasın canım benim. Ben ilk babamın evine geldiğimde hamileydim.kavga ettik o maymun annesine giriş memlekete. Sonra ben o gidince hamile oldugumu öğrendim mi. Aradım dedim hamileyim ben. Memlektetn topladı anası babasını geldi bizim yaşadığımız eve. Ailesinin yanında çocugu ister aldırdın, ister doğursun ben boşanıyorum kesin kararım dedi. Ailesi de beni hamile halimle evden kadın gider git diye kovdu mu. Aynı senin gibi ben ve bnm ailem aldık inan olsun alınan herseyi. Dedim sen git bu nee yüzsüzlük. İşim burda benim, ben hamileyim, ailesi de beni evden kovuyor. Geldim 2 hafta izin alıp ailemin yanına. Canım bnm sadece ağladım hiçbişiy yiyemedim ölüyorum sandım. Sonra kanamam başladı mı. Benim malumu aradım resmen yalvardım çocuk gidio dayanamıyorum diye. Gittim evime. Bak demeye kalmadı 3 hafta hep kanama gecirdim. En son doktor dedi kemiğinden düşmicek kürtaj olcaksın. O hastaneyi yeminle sanki sırtıma verdiler. Noldu cocugum da gitii.bana bunları yaşatan adam gebersin dedim gebersin sonrasında bide bana vurmusluhu da var Bi kere öncesinde de Bi kere vurdu. Nefret ediyorum bak nefret. Ben kendim evden ayrıldım ayrıldım boşandım. Tek duam gebersin ama can veremesin. Dik dur bak o pis herif bnm karnımdaki ne acımadı. Bebek gtti. Üzüntüden giriş. Üzülme nolur dik dur. Bak hersey senin için güzel olacak. Sen dinle bak beni
Bende aşıktım unutmak çok zor güya o da aşıktı etrafa bakyrm ne insanlar var bı iş bilmeyen geçimsiz değişik ama hepsinin evliliği devam ediyor benim ne suçum var dyrm herkesin eşi iyi alttan alyr idare edyr ben m bı hatam olmadığı halde bunları hakedecek ne yaptım ben bunu haketmyrdum esyalrimi düşünüyrm nasıl grup eşya toplarm oradan o mobilyalar evden nasıl ckacak bu kadar emekler boşa gitti nasıl bu kadar kolay kabullenir bunu aklım almıyorBak ben senden büyüğüm 31 yasındayım. Geciyo canım bnm. Ama sakin kalmaya calıs, yemeğini ye, ağlama, ailene de sen güç ver. Ben kafamı yastıktan kaldıramadım ilk ayrılıkta şimdi kendim boşandım. İster inan ister inanma duruşmadan sonra kendime yemek ısmarladım oh be dedim. Ben de çok ağladım esyalarıma bakıp, ama Bi süre sonra onların da önemi kalmıo, ben yaptıysam herkes yapar. Ben salak aşıktum
Güzel arkadaşım bak bu kadar sinirden stresden kalıcı bir hastalığın oluşur o zaman bu pislik adam ile evliliğin senin için ne önemi kalır?Sadece ölmek geçiyor içimden herşey boş geliyor aileme mahcup oldum yiyemyrm icemyrm uyuyamyrm yaotgm biseyden zevk almıyorum her trafim agryr hep ağlamk istiyorum psikolojim bozuldu galiba
Çok sağolun desteklerinin içinGüzel arkadaşım bak bu kadar sinirden stresden kalıcı bir hastalığın oluşur o zaman bu pislik adam ile evliliğin senin için ne önemi kalır?
Tamam, hiç beklemediğin şeyler yaşıyorsun ama dünya hali bu, herkesin başına değişik imtihanlar gelebiliyor. Sürekli niye ben, nasıl olur, neden ama diye sorgulayıp aklına zarar verme.
Bak bugün açılan bir konuda arkadaş balkondan düşüp aniden vefat etmiş.Sen hayattasın, sağlıklısın, sana maddi manevi destek olan bir ailen var. Eğitimlisin, çalışabilirsin. Belli ki evliliğe çok fazla anlam yüklemişsin, yeniden evlenirsin. 2 çocuğu olduğu halde, hiç evlilik yapmamış adamlarla evlenen arkadaşlarım var.
Şu an çok korkunç görünüyor ama belki de böylesi senin için hayırlı. Bu pislik bu kadar abartı, vahim davranışlar sergilemeseydi, kim bilir 50 yaşına kadar bununla evli kalacaktın, ama çok vasat, mutsuz bir hayatın olacaktı. Belki çocuklarını bu mutsuzluğa dahil edecektin...ama şimdi ondan kurtuluyorsan, çok daha iyi, merhametli, hayat arkadaşı vasfına yakışır bir insan ile yolların keşicektir. Öldüm bittim ben şimdi diye kendinizi hayata kapatmayın.
Canım bak, onların mayası bozukmuş...bunun seninle alakası yok, tüm dediklerine boyun eğmeyen, her geline aynısını yapacaklardı. Sen kendi değerini onlardan gördüğün muamele ölçme, bu aşamada yaptıkları onların kendi kalitesizliklerinden, kötü zihniyetlerinden.Çok sağolun desteklerinin içinbı daha birine güvenebilcgmi sanmıyorum çünkü en çok buna güvenmiştim hayatta evlenmeden önce böyle olduğunu hiç belli etmedi kime güvenip evlenebilirm artık arkamdan ne ailesi ne kendisi bı defa aramadı bnt ne kötülük yapmış olablrm bunlara böyle bu çok zoruma gitti insan aramazmi tek attığı mesaj senden bosanuyorum oldu akımdan ckmyr o dakika ben her yerden silmesi ismimi resimlermizi
Demek ki özünde böyleymiş bana rol yapmış1 ayda böyle eşşekleşmeyi nasıl başardı acaba ?
Peki bir sebep yok mu ? Durduk yere mi böyle olduDemek ki özünde böyleymiş bana rol yapmış
Ederiz tabi, ama sen de kendini bırakma. Olanda hayr olabileceğini düşün. Elinde olan tüm güzellikleri düşün. Önünde duran hayata dair bir sürü yeni seçeneği düşün. Gencecik ve sağlıklısın ya, dahası var mı?Aynen buda kültürsüz cahil bi insandı bişey diyorsun ne kadar desen anlamıyor dediğin gibi onlar boyun eğecek birini arıyor eski ben egmedigim içn böyle oldu inşallah bende mutlu olurum bu günleri atlatirim benim için dua edin nolur
Evet karşılıklı tartışmalar başladı birbzmze hakaret falan ben hepsini geçtim hiç boşanmaktan bahsetmedim ben ettiği katlarda fln değilim en son bana yaptığı babamı araması hasta götürün demesi benim sınırlı hallerimi video ya alması hesaplarından beni silmesi evden kovmasi benim zoruma giden bunlar oldu bu dereceye gelecek bişey yapmadım ben herkes neler yaşıyor sabrediyor bunun sevgisi yokmuş nasıl kandım ben beni sevmeyen biriyle mi zaman geçirdim bu çok üzücüPeki bir sebep yok mu ? Durduk yere mi böyle oldu
HaklısınEderiz tabi, ama sen de kendini bırakma. Olanda hayr olabileceğini düşün. Elinde olan tüm güzellikleri düşün. Önünde duran hayata dair bir sürü yeni seçeneği düşün. Gencecik ve sağlıklısın ya, dahası var mı?
Bu gereksiz için yatakdan çıkmayıp heba edeceğin her gün kendi hayatından çalmaktır.