Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki gerçek yüzünü göstermiş zararın neresinden dönsen kârdır böyle düşün.Evet karşılıklı tartışmalar başladı birbzmze hakaret falan ben hepsini geçtim hiç boşanmaktan bahsetmedim ben ettiği katlarda fln değilim en son bana yaptığı babamı araması hasta götürün demesi benim sınırlı hallerimi video ya alması hesaplarından beni silmesi evden kovmasi benim zoruma giden bunlar oldu bu dereceye gelecek bişey yapmadım ben herkes neler yaşıyor sabrediyor bunun sevgisi yokmuş nasıl kandım ben beni sevmeyen biriyle mi zaman geçirdim bu çok üzücü
Bir araya gelmek için onların arayıp sorması lazım demi ama yok hiç bsy yapmıyorlarSeni seven isteyen adam/ kadın asla vazgeçmezdi zararın neresinden dönersen kâr bence vardır bir hayrı hep böyle devam etse napacaktın son ihtimal onun ailesi ve senin ailen bir araya gelsin sorun ne nasıl çözülür konuşun böyle alıp da beğenmeyip kızı kapıyakoymak adamlığa sığmaz elalemin kızın günahına girip canının istediği gibi davranılmaz bir araya gelip son kez konuşun baktın olmuyor kendi güzel tertemiz bir yol çiz dediğim gibi zararın neresinden dönersen kâr.
Aynen kesinlikleDemek ki gerçek yüzünü göstermiş zararın neresinden dönsen kârdır böyle düşün.
Ya çocuk da olsaydı?
Sevilcek bı tarafı yokNeyini seviyosun?
Sevme o zaman güzelim, çocuk olmamışken kaç. Kendini sev en çokSevilcek bı tarafı yok
Siz arayın oğlunuz böyle böyle yaptı gelin konuşalım nolacak böyle diyinBir araya gelmek için onların arayıp sorması lazım demi ama yok hiç bsy yapmıyorlar
Ben ararsam iyice meraklı zannetckler sonra kendin geldin muamelesi yapacaklar biliyorum onlar her şeyi biliyor zaten onlar yönetiyorSiz arayın oğlunuz böyle böyle yaptı gelin konuşalım nolacak böyle diyin
İnşallah aynen aslında oyleSevme o zaman güzelim, çocuk olmamışken kaç. Kendini sev en çok![]()
Git sadaka ver canim otue hayatini eline al bak gencsin daha 1 ay evlilik nedir ki daha hayat senin için yeni basliyor o ESKI kocan da bak gör pismanolacak ama sakin af etme altinlarina cok uzuldum gisip mahkemede iste bence mahkeme sana verir benceEvet boşanıyoruz şimdi ilk durusma oldu avukatm gitti ben yüzlerini görmek istemiyorum tahammülüm yok arkamdan öyle şeyler dediler ki ben gururumdan yüzüğü bile eve bırakıp çıktım bütün takıları alıp gitti başka adama kaçtı demişler halbuki bütün altınları takıları falan ertesi gün zorla almışlardı benden yeni gelin gibi takmadim bile taktirmadlar mahkemede benm götürdüğümu iddia ediyorlar bu kadar karakterszlermis Allah korkusu da yok
Bu kadar ne oldu anlamadım kiBir aylık evliyiz düğün arifesinde başlayan tartışmalar günden güne artarak devam ediyordu bir gün iyi bir gün kötü oluyoruz sürekli tartışıyoruz en son eşim boşanmak istiyorum dedi beni evden kovdu babamı aradı kızını götür diye evden gitti gel sönmez konuşalım dedm ama beni görmek istemediğini herşeyin bittiğini söyledi babam geldi eve döndük ama ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşanmak asla aklımdan geçmezdi hep mutlu bı evliliğin hayalini kurmuştm arkamdan msj atmış senden boşanıyorum diye bütün sosyal hesaplardan beni silmiş bütün fotolarmzi anında kaldırmış kesin karar vermiş artık bende çok kızgınım ama bosanmak istemiyorm çok kötü bişey gibi düşünüyorm çok kötüyüm kafayı yicem ölmek istiyorum eşimi unutamam onu seviyorum ama dönüşü kalmadı bu işin ben ne yapcam kafasında bitirmiş bu kadar kolay mı ya inanamyrm