Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Ben onlara üvey annnelik yapmıyorum tam bi abla gibiyim ama esim sanki bütün yükü bana yüklemiş kendi isten eve evden ise alakasi yok çocuklarla evde hizmetçi bakici mi olucam yani
Üvey annelij yapmıyor olabilirsiniz ama üvey annesiniz maalesef bir de şimdiden zorlaniyorsunuz ki bunu kınamıyorum çünkü çok zor bir şey bunun sonu gelmez. Cocuk yapmayın bi süre bari kaldıramayacağınız bir evliliğe.

Son düzenleme:
Anneye kızıyorsunuz baba nasıl bi babaydı anne çocuklarından ayrı düştü kadınına hayatı belki zehir etti annenin hatası 2. Çocuğu da yapmak olmuş anne babası çocuklarını istemedi mecburen bıraktı

evdekilerde aklı başında değiller
Konu sahibinin anlattığına göre sorumsuz akdaşlarında kalan çocuklarını düşünmeyen bi baba

He konu sahibi de cahillikten gelmiş yapmış bi hata zaten yaptığını kabul ediyo suçu anneye konu sahibine yüklemek doğru değil
En azından adam çocuklarının başında. Ponciklige gerek yok. Bilemeyiz evet belki adam kadını canından bezdirdi kaçırdı. Kadin bırakmak zorunda kaldı. Ama annenin pek ilgilenmediğini söyledi konu sahibi sanirim yanlış hatırlamıyorsam. Bunun bir gerekçesi olamaz. Adam terk edilir, çocuğunu çeşitli sebeplerden alamayabilirsin ama cocuk terk edilir mi. Valla bana ters. Ne yaşadı bilemem eminim çok zordur bırakmak çocuklarını ama arayıp sorup ilgilenmemek valla çok pembe gözlükle bakamam sorry. Arayıp sorar insan en azından. Ben bu kadını savunmam valla.

Evet başta kocası çok poncikti de millet yorum yapıp soru sordukca çıkmıştı sorunlar ortaya. Öyle böyle kandiriyordu kadını. Kadın sanki çocukları babasının evinden getirmiş gibi davranıyordu kocasi. İlginç bir vakaydi
Kadının çocuğu olmuyordu , ilk evliliğinde de olmamış, özellikle almadıysa herif ne olayım. Koy eve, çocuklarına baktır, hizmetini gördür, hamile kalacak korkusu olmadan rahat rahat seviş ooohhh mis gibi, bırakır mı bir yere? Burda gözü açılıyor diye naptı etti el çektirdi .

Kadının çocuğu olmuyordu , ilk evliliğinde de olmamış, özellikle almadıysa herif ne olayım. Koy eve, çocuklarına baktır, hizmetini gördür, hamile kalacak korkusu olmadan rahat rahat seviş ooohhh mis gibi, bırakır mı bir yere? Burda gözü açılıyor diye naptı etti el çektirdi .
Bahsettiğiniz konu sahibi mi, başka bir üye mi? Tüm sayfaları okumadım.

Beni seviyo biliyorum ama zaman geçtikçe anliyorum böyle hicbiseye hevesi yok gibi sanmi herseyi yaşamış bitmiş gibi davranıyo ben evd3 çok yoruluyorum bunun farkinda ama anlayış göstermiyo bi ilgili bi değil ayri eve cikcaz karar aldık diyoruz orda da kötü olcan çocuklarla tek sen ilgilenince disari da göndermezsin diyo herseyimi çocuklara göre yapmami istiyo ama benim daha çok hayallerim var o böyle yapinca bend3 de baska bi kadinla yaptığı hata yüzünden hayatimi karartmami istiyo düşüncesi oluşuyo
Siz evlenmemişsiniz, nikah adı altında bir adamın cinsel ihtiyaçlarını gidereceği ve çocuklarına bakıcılık yapacak bir kadın olmuşsunuz hepsi o. Evlilik bu değil çünkü. Şimdi çocuklara tepkilisiniz ileride gençliğin en güzel zamanları gidince dahada öfkeli olacaksınız onlara. Gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Adam resmen kullanmak için almış sizi. 21 yaşında gencecik kızsın daha.

Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
O masum Çocukları rahat bırak, evlenince mi aklın başına geldi ...

Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Herkes seçimlerinin sonuclarini yasamaya mahkumdur. Eger kisa yoldan yanlisinizi anlayip dönmek isterseniz lütfen cocuk yapmadan dönün.Ilerde fikriniz degismeyecek çünkü.

Vay adama bak be, bi taşla kaç kuş vurmuş.
Hem genç kadın bulmuş, hem çocuklarına baktıracak genç ve gözü açılmamış bulmuş, hem iki cocuklardan şikayet ettiğinde tersleyeceği tecrübesiz bulmuş…. Bulmuşda bulmuş vesselam…
İnşallah sizde bi çocuk yapıp dayanamıyorum deyip ayrılmazsınız…

Siz bunları dert ederken koca kişisinin tavrı
images.webp

Yazık aşk uğruna katlanmayacak dertlere katlanıyorsun oysaki aşk geçici birde 12 yaş büyük senden ,ileriye dönük uyuşmadığı daha çok anlayacaksın ama adamların derdi körpecik taze kızlar ,kart hanımlar değil taze et meraklısı erkekler hep aynılar ,kadını kandırmak ,adam başarmış

Ailen seni alıp karşına konuşmadı mı?
--kızım olmaz 2 çocuk var yapamazsın ? Aklını başına al demediler mi ? Hadi eşin gelip istedi Anne baba olarak ebeveynlerinin karşı çıkması lazımdı 🙄

21 yaşındasın senin şuan arkadaşlarınla gezip tozup eğlenmen gerekiyor Ken kendine neden kıydın ?

Hiç mi yoktu etrafında genç delikanlı erkek de kendinden 12 yaş büyük adama gittin?

Bu tür şeylere çok kızıyorum. Davul bile dengi dengine. Daha ömrünün baharındasın gitmiş senden yaşça büyük biriyle evleniyorsun. Yaşı da geçtim adam çoluklu çocuklu. Başta evlenirken bu sorumluluğu göze almış olmanız gerekir. Ben bu ilişkide bir gelecek göremiyorum.

Kv çocuklara aynı anneleri gibi diyorsa soğumanız gereken kişi çocuk değil kvdir.
Benzeyecek tabi ki anneleridir.
Sürekli evde bu konuyu geçiren kv hiç iyi niyetli değil.
Masum çocuklara diş bileyeceginize kvye odaklanın siz

Bu hikayede gördüğüm manzara tam da şu ne yazık ki:
Ben dayanamıyorum artık senin çocuklarına bakmak istemiyorum, zaten bu evde de her işi yapıyorum hizmetçi gibiyim, ya ayrı ev tutarsın ya da babamın evine giderim mızaffer.
Tamam Ayten yapma ben akıllandım seni çok seviyormuşum meğerse, benim keyfim kaçmasın çocukları hallederim.
Sonra çiftimiz yeni evlerine çıkarlar çooook mutlu olurlar 2 hatta 3 çocuk daha yaparlar, arada bir babaanneye gelip babaannenin çocuklarına şeker çikolata bir kaç kuruş bırakıp giderler.
Ne güzel olay tatlıya bağladı değil mi, sizin istediğiniz bu değil mi konu sahibi.
Bıktım artık bıktım sizin kafanızdaki insanlardan o çocukların yaşadığı buhranı, düştükleri çaresizliği, istenmemezliği görebiliyor musunuz hayır, umursuyor musunuz hayır, hepiniz sadece kendi keyfinizin peşindesiniz.
O çocuklar ben okulda görüyorum, sınıfta, sıralarında, çok karşılaştım onların manzarasıyla ne yazık ki, ellerinden tutup çıkarmak istiyorum onları sizin yaşattığınız istenmemezlik, değersizlik, suçluluk girdabından ama zil çalınca geri dönüyorlar o yere ne yazık ki, kaç kere içime içime ağladım bilmiyorum, kaçını o düşünce denizinden çıkarmak için seslendim hatırlamıyorum, kaçını aslında değerli olduğunu anlatmak için teneffüslerde güldürmeye uğraştım onu da bilmiyorum ama en son birisiyle yaşadığı sağlık problemini konuşurken ağlamamak için kendime zarar verdiğimi söylemek isterim.
Hani siz hiç önemsemeden aman kocamla baş başa kalayım yeni evliyim bu benim hakkım diyorsun ya şimdi ben sana sayıp sövmemek için zor tutuyorum kendimi emin ol bu da benim hakkım.
Sende çocuksun ve bencilsin, o baba olacak niteliksin karakter yoksunu, çocukların annesi kalpsiz, babaanne düşüncesiz.
Daha söylemek istediğim çok şey var ama konu sahibi ne sen beni anlarsın ne de ben senin kalbine dokunabilirim

Back
X