Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

değişik davranıyor , bazen çok iyi..bazen öyle kötü bakıyor ki bazen şakayla karışık saf , salak diyip laf geçiriyor.. tabi bende jeton sonradan düşüyor .:KK43:
benim görümce böyle yapsa vallahi yıkarım ortalığı. nasıl sana saf, salak diyebiliyor. hadsiz, terbiyesiz. o anda ver cevabını gerekirse görüşmezsiniz ne kaybedersiniz. eşinizde farkında zaten

Eşim cevap verdiği zaman bağırarak cevap veriyor.
Görümcem ise ağlıyor,sonrasında ben kendimi kötü hissediyorum , sanırım salaklık yapıyorum .

o ağlamazsa siz buraya konu açarsınız içinizr dert olur. o yaptığıyla kalır yani sizi üzmekle.

valla ben üzüleceğime bana kötü davranan üzülsün.
hiçte altta kalmam hele ki eşim arkamda duruyosa.

ay bide karşıma böyle kardeşli biri çıkıyomuş.

Asla sessiz kalma ver cevabını..Saygı hakedene verilir.
Bu arada 15 yaşında değilsin dimi sen?

Hersey eş de biter eş de baslar ben bunu bilir bjnu soylerim..
Esinizden korkmuyorlar..

Ezik gibi davranırsan ezerler. Anneni özledin mi gibi abuk tepkiler verebileceği sorular sorduğunda ne saçma soru de. Cevap verme. Kocana da engel olma. sen tepki verirsen kötü olabilirsin ama onlar kardeş. İstediğini söyleyebilir.

Eşini niye susturuyorsun ki sen. Bunca şeye sessiz kalıp kendini pasif gösteriyorsun o da seni eziyor. Haddini bildir.

Açın agzinizi yumun gözünüzü ve bir daha muhattap olmayın boyleleriyle.

Konuşurken öyle samimi davranıyorki ilgili sonra ,pat : saf mısın salakmısın evlendikten sonra kilo aldım , -manda gibi olmuşsun yakında sağarlar seni dedi , o anda idrak edebilsem çok iyi veririm cevabını ama köşeli jeton sonra düşüyor .

o ağlamazsa siz buraya konu açarsınız içinizr dert olur. o yaptığıyla kalır yani sizi üzmekle.

valla ben üzüleceğime bana kötü davranan üzülsün.
hiçte altta kalmam hele ki eşim arkamda duruyosa.

ay bide karşıma böyle kardeşli biri çıkıyomuş.

Eşim çok şükür her zaman arkamda sok lafını diyor, sen üzüleceğine o üzülsün diyor .

• Beğen
Reactions: KV_
Bırakın açsın ağzını eşiniz.
Böyle çok tepenize çıkar.
Çağırma çaya. Görümce - gelin araları ne kadar iyi olsada o umduğunuz abla kardeş ilişkisi olmaz.
hiiç gereği yok. Evliliğinin en güzel zamanlarındasın tadını çıkar. ;)
Selam aleykümselam... hesabı

Eşinizde ne güzel destekmiş bak. Ablasının tarafını tutmuyor. Haklı olanın yanında anladığım kadarıyla.Ablasını daiyi tanıyor ;)
şimdi koydun koydun mesafeyi,yoksa çok kafana vurursun..

Bırakın açsın ağzını eşiniz.
Böyle çok tepenize çıkar.
Çağırma çaya. Görümce - gelin araları ne kadar iyi olsada o umduğunuz abla kardeş ilişkisi olmaz.
hiiç gereği yok. Evliliğinin en güzel zamanlarındasın tadını çıkar. :KK66:
Selam aleykümselam... hesabı

Çok haklısınız , o kadar çok gereksiz yere onu korudum kolladım samimi olmaya çalıştım abla kardeş olalım dedim kendi kendime , kötü yüzünü illaki gösteriyor , çok hata yapmışım .^

Konuşurken öyle samimi davranıyorki ilgili sonra ,pat : saf mısın salakmısın evlendikten sonra kilo aldım , -manda gibi olmuşsun yakında sağarlar seni dedi , o anda idrak edebilsem çok iyi veririm cevabını ama köşeli jeton sonra düşüyor .

Ne kadar terbiye yoksunu bir gorumceniz var. Seni çok sagdilar herhalde diyemediniz mi? Cidden cok ilginc bir durum.
Bundan sonra aramayin sormayin hatta durumla ilgili mesaj atin. Artik gorusmek istemiyorum herkes sinirini ve haddini bilsin kimsenin çocuğu degilim diye. Ve mesaj ulastiktan sonra da engelleyin.
Gorusme mecburiyetinde degilsiniz unutmayin.

ay ben neler söylerdim bu görümceye :KK59:

Bence eşini hiç susturma söylesin söylemesi gerekenleri. İlerde dahada zorlanırsınız en azından siz cevap verdikçe o kendi zaten susar.

Ne kadar terbiye yoksunu bir gorumceniz var. Seni çok sagdilar herhalde diyemediniz mi? Cidden cok ilginc bir durum.
Bundan sonra aramayin sormayin hatta durumla ilgili mesaj atin. Artik gorusmek istemiyorum herkes sinirini ve haddini bilsin kimsenin çocuğu degilim diye. Ve mesaj ulastiktan sonra da engelleyin.
Gorusme mecburiyetinde degilsiniz unutmayin.
Yaklaşık 3 gündür bu olayı idrak edebildim şaka yapıyordur iyi bi insan bi kere daha şansımı deneyeyim dedim .
Meğer kendime açık ara hakaret ettirmişim

Görümceme kalsa o 26 ben 22 de evlendim diye ortaya hava atmak için çıkar , yaşı büyük diye akıl vermeye çalışır 2 sene çocuk yapmayın korunun diyor daha geç evlendiği için Bilge kişilik (!)
Sizin çocuk yapma fikirlerinize dahi nasıl karışır ya..keske "afedersin ama bu konu hiçkimseyi ilgilendirmez lütfen haddin olmayan şeylere karışma"deseydiniz

Bu konuda esinizin devreye girmesi gerekmez mi? alttan alttan o da yerlestirsin lafini. Ya da sen yokken konusup abla ben senin esine boyle davransam hos olur mu cani sıkılıyo belli etmese de falan gibisinden konussun. eger diretirse tehdit etsin. boyle davranmaya devam edersen ben de enisteye karsi boyle olurum desin :işsiz:

Bence eşini hiç susturma söylesin söylemesi gerekenleri. İlerde dahada zorlanırsınız en azından siz cevap verdikçe o kendi zaten susar.

Aslında eşimin konuşmasını değil , ben kendim cevap verip , sınır koyup tavrımı belli etmek istiyorum o yüzden eşimi susturup cesaret toplamaya çalışıyorum ama nedense tam konuşucam takılıp kalıyorum :(

Back
X