- 25 Ekim 2018
- 3.850
- 6.937
- 158
- Konu Sahibi Kelebek996
Oglak burcu ya da diğer toprak elementi gruplarından misiniz? Sürekli maddiyat ,,maddiyat eşinizin işi çok zor ..Dinen kadin çalışmak zorunda değil deyip bu devirde bu ekonomik krizde bunun arkasına saklanamazsiniz. İş arıyormuşsunuz ama sürekli çalışmaya çok gönlünüz yok gibi.Daha şimdiden çocuk vs olursa çıkarım modundasiniz. Eşiniz tek başına nasıl ödeyecek peki ev borcu olursa? O zaman siz önce bir iş bulun ,cocugu da 5 yıl vs erteleyin ,birikim yapın, hedefinizde sizin de kesintisiz çalışmanız olsun.Bursa gibi yerde iş kolay bulursunuz.Ama bazı şeyler de baştan hedef de belirlemek gerekir diye düşünüyorum. Tamam şuan çalışmıyorum ama çalışsam bile yıllarca olacak kredi ödemeleri kadının maaşına güvenerek yapılamaz çocuk vs olsa çünkü kadın mecbur çıkmak zorunda kalır işten. Baştan erkeği biraz daha hedef odaklı tutmak lazım diye düşünüyorum. Tamam belki şuan alamaz ama başka yatırımlar düşünebilir. Ayrıca dinen de kadının çalışma zorunluluğı yok erkek bakmakla yükümlü. Ki çalışmam demiyorum zaten bulursam çalışırım.