- Konu Sahibi nanymchpee
Eki Görüntüle 358049 Eki Görüntüle 358050 Eki Görüntüle 358051 Eki Görüntüle 358052
walla çok sevindim bu topiği bulduğuma
konu sahibi arkadaşım eğer eklemeyi becerebildiysem resimlerden de anlaşılacağı üzere ben bu avangard denilen tarzı salon için çok beğeniyorum.
yani adı üzerinde ''misafir odası'' bi ağarlığı olmalı bana göre. yüksek ihtimalle evime geçerken salon için seçimim bu yönde olucak hernekadar çevremden ''one öle babane
evi gibi'' diye tepkiler alsamda.
sana şunu sormak istiyorum ben bu tarzı aksesuar halı perde aydınlatma vs. seçimlerimle nasıl modernize edebilirim?
birde avangard tarza en çok yakışan renkler hangileridir sence ana renk ne olmalı?
şimdiden çook teşekkür ederim ....
canim avangard mobilyalari bende cok begeniyorum.. turkiyede son zamanlarda bi contemporary akimi aldi absini gidiyor.. ama avangard son yasadigimiz yuzyila damgasini vurmus bir still.. ayrica bence yeterince modernize edilmis haldeler..
avangardi bilirsin, ilgilendigin icin cokca mor, aqua , haki, siyah, yada aklina gelen herhangi bir rengin pastel bir tonunu kullanabilirsin.. bol tasli, sikir sikir bir tarz avangard.. yine modernize edilmis kristal avizeler , ama esyalarin yaninda ihtisamini kaybetmicek sekilde buyukce secilmeli..
perde olarak ipek santuk kullanabilirsin yada polyester, damask olabilir yada sade .. bir veya birkac rengi karistirarak,Drapeler halinde, rod'larla uzunca birakabilirsin perdelerini hatta biraz yerleri supurecek sekilde durursa, daha gosterisli olabilir..
bir kac resimde ekliyeyim perdelerin kumaslari ve nasil kullanildiklarina dair ..