kızlar 7 aylık yeni evli bir bayan olarak evimde beni strese sinir krizlere sokan çamaşır makinem ve markası hakkında sizlere fikir vereceğim. beko d4 8101 es 8 kilo bu makineyi alacak olanlar iki kere daha düşünsün derim. aldığımdan beri yüzümü güldürmedi hangi yumuşatıcı hangi detarjanı kullandıysam kullanayım çamaşırlarım kötü kokuyor. lekeleri asla çıkarmıyor beyazlarım morarmış çıkıyor ki ben renklilerle beyazları asla karıştırmam nevresimleri bile ayrı yıkarım. yeni gelin evimde havlularım leş gibi oldu hepsini attım yenilemek zorunda kaldım.ayrıca 60 derecede bile suyu ısıtmıyor. servisi arayacağım belki ben yanlış kullanıyorumdur diye denedim türlü programlar ama sorun bende değil makine tam bir çöplük eskiden arçelik beko makineler 10 yıl gidermiş şimdilerde ise kutu açılır açılmaz arızalı olabiliyor bosch alcaktım bekoyla ikisi arasında kalmıştım çok pişmanım şuan.beyaz eşya şans işi diyorlar ama ben inanmıyorum yazık ya 1350 lira para verildi bu makineye benim canım babaanneciğim emekli maaşından kesip hediye etti bana manevi değeride çok büyük olduğundan büyük hüsrana uğradım servis ilgilenmezse hakkımı başka şekilde arayacağım.