eGüzel bir tavsiye olmuş canım. Bende evlendiğimde az eşya almayı düşünüyorum, çünkü kendimi biliyorum evlendikten sonra tutamam kendimi birşeyler daha alırm o zaman evde adım atacak yer kalmaz :roflol:
kiracılık çok zor kiracı olunca veya tayin işi olunca çok fazla eşya maf oluyor bizde habire gezdik durduk sağlam bişey kalmadı çoğunu attık kimisini komşulara bıraktık yenisini alsan bütçe dayanmaz çok güzel konuya deyinmisin hep özenti kurbanı oluyoruz..
bende temmuz 8de evlenıyorum allah kısmet ederse esya almaya basladık bencede sakın bufe konsol falan almayın sık bı televızyon unıtesı altı dolap olucak sekılde yaptırın hem cok cok sık duruyor hemde malli olarakta daha uygun oluyo ben ole yapıcam şık ve sade en guzelı cok esya bos esya bence
çok tşkler tavsiyen için ablacımm diyimm artık evliymişsinn:):)
evet gerçekdende öyle oluyo eğer kiraysa dahada zorr ki büyük ihtimall çoğunluk kiradadırrr maleseffff:):)
allah hayırlı kapı açsında eşya falan bunlar kolayy az olsı-un öz olsun kaliteli olsunnn)::):):jeyyar:
slm keşke bende senin gibi yapıp kimseyi dinlemeseydimselamlar bnde 2.5 senelik ewliyim ewlenirken annem çok söylendi kızım büfesiz olurmu die ama şimdi iyiki almamışsın ne gerek war ki dio hatta kendi büfesini v.s. eşyalarını verdi bi tv ünitesi tamamdır :) gerçekten çok gereksiz arkadaşlar hiç almayınn yok tozudur bilmemnesidir hiç bitmio derdi :)
bende 24 yaşında ama hala evlenecek bi adayı olmayan bi şahsiyet olarak bunu dikkate alıcam..
amin canım inş Allah sana ve bütün bekarlara hayırlı eşler nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?