Yeni evlenen kız sendromu

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım :dondurma:

Arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım :dondurma:
Kocasinin birikmis gomlegi ile hava atan bir buldumcukla karsi karsiyayiz sayin seyirciler:eek:
Evlenince level atladigini dusunuyor galiba hanim abla.neyse buyuk konusmayalim simdi evde kalma yolunda emin adimlarla ilerlerken bir koca bulup yikadigimiz donlariyla hava atmaya felan kalkariz sonra:halay:
Baziari icin evlilik statu meselesidir.evlenince bi tik ustun olduklarini sananlar var malesef

Kocasinin birikmis gomlegi ile hava atan bir buldumcukla karsi karsiyayiz sayin seyirciler:eek:
Evlenince level atladigini dusunuyor galiba hanim abla.neyse buyuk konusmayalim simdi evde kalma yolunda emin adimlarla ilerlerken bir koca bulup yikadigimiz donlariyla hava atmaya felan kalkariz sonra:halay:
Baziari icin evlilik statu meselesidir.evlenince bi tik ustun olduklarini sananlar var malesef

Bence bize evde kaldiniz diye ima eden teyzelere ablalara biz kirli don yikamaya sagdan soldan o kocanin tuylerini supurmeye tiksiniyoruz diye evliligi dusunmuyoruz diyelim nasil fikir ama :işsiz:

Benim 20 yıllık çocukluk arkadaşım nişanlanmıştı ve nişanlandığında dışarıda karşılaşsak hemen karşı kaldırıma geçiyordu yanında nişanlısı varsa:-) ve evlendi ne o aradı ne ben. Ama duydum ki boşanacakken tekrar barışmış eşiyle :) evlenince havaya giren çokkk:-)

Ay ne var yahu.Bi arkadaş da yapmıştı böyle.
Çok keyifliydi, evlilik için yanıp tutuşan ama evlenemeyenlerin suratlarını izlemek.
Yakında geçer hevesi merak etme.
Bu sefer de şikayet eder.
Zıkkım yiyesiceye yemek yapıyom,pis donlarını yıkıyom yaranamıyom,ay annesine gittiiiaaa diyerekten.
:KK53:

Ahaha ben de yeni evlendim ama su an yaptigim tek is esimin masasıni düzenlemek cok yogun calisiyor:kahve:
Gruptaki diger arkadaslariniz evli mi peki belki sohbet etmeye calisiyordur onlarla:halay:

Sadece yeni evlenen değil kaç senelik evlilerde de var o huy.Yok evi süpürdüm ,halı yıkadım,cam sildim ,güya becerikli ,temiz izlenimi veriyor.:temizlik:Kiminin çevresinde var bu tür insanlar.Sanki biz evi süpürmeden oturuyoruz,evi temizlemiyoruz.:KK53:

Benim de var böyle bir tanıdığım.
Allahtan arkadaşım değil.
İnstada ayıp olmasın diye takipleşiyoruz.

Evim, canımmm evimmm bitanecik kocammm, canım düğünüm canım gelinliğim.

Şimdi bir de hamile kaldı. Ultrason resmi paylaşmış. 5 haftalık hamile her resimde eli karnında her resimde bebeğimle işte, bebeğimle okulda, bebeğimle yemek, canım kocam ve bebeğim ve ben.

Yeter, vallahi ayıp olmasın diye çıkamıyom. Olmayın bu kadar buldumcuk allah rızası için

Back
X