Yeni evlenen kız sendromu

Bence heyecanlandı ve sevdigi erkekle birlikte oldugu icin cok mutlu oldu onun dışavurumu bu.

Iyi niyetinden şüphe etmedigim bir arkadaşımsa eger bunu yapan, ben de onla beraber mutlu olurdum. Ne var ki bunda?

Amaaan salla gitsin, hepiniz bekarsanız yarın öbür gün konuşacak bişey bulamaz belki sizinle. Bugün kocam der yarın kayınvalide, görümce dertleriyle gelir emin ol. Bir süre sonra bekar arkadaşlarına özenir belki. Hiçbir zaman anlamadım şu evlenenlere özenen insanları. Hani var ya öyle bi algı, sen evlenemedin evleneni kıskanıyorsun gibisinden... Çok saçma. Bekarlık sultanlıkken neden kayınvalide, görümce derdi, koca derdi hatta hamilelik, çocuk derdi çekene özeneyim? Kafayı yemem lazım onun için. Benim arkadaşlarım evlense çok çok samimi değilsem eskisi gibi muhabbetimi olmaz. Ben ne anlarım bir erkeğin donunu yıkamaktan, kayınvalide tiplerinden? :)

Benim 20 yıllık çocukluk arkadaşım nişanlanmıştı ve nişanlandığında dışarıda karşılaşsak hemen karşı kaldırıma geçiyordu yanında nişanlısı varsa:-) ve evlendi ne o aradı ne ben. Ama duydum ki boşanacakken tekrar barışmış eşiyle :) evlenince havaya giren çokkk:-)

Ya acaba bu evlenenler level mi atliyo noluyo

Benimde bi arkadasim vardi ne zaman hayatina biri girse beni aramaz sormaz olurdu bi havalanirdi gormen lazim

Benim de var böyle bir tanıdığım.
Allahtan arkadaşım değil.
İnstada ayıp olmasın diye takipleşiyoruz.

Evim, canımmm evimmm bitanecik kocammm, canım düğünüm canım gelinliğim.

Şimdi bir de hamile kaldı. Ultrason resmi paylaşmış. 5 haftalık hamile her resimde eli karnında her resimde bebeğimle işte, bebeğimle okulda, bebeğimle yemek, canım kocam ve bebeğim ve ben.

Yeter, vallahi ayıp olmasın diye çıkamıyom. Olmayın bu kadar buldumcuk allah rızası için
Ay lütfen şaka de yaa.:D :D :-)

Ya acaba bu evlenenler level mi atliyo noluyo

Benimde bi arkadasim vardi ne zaman hayatina biri girse beni aramaz sormaz olurdu bi havalanirdi gormen lazim
Benimde arkadaşlarım evlenince unutulanlardanim birisi var tabi evli ama unutmadi sebebide ailevi sorunlari var bosanmak üzere sanirim bu konuda bile yalnızlığa mahkumuz hanimlar.:D

Bazı kadınların hayattaki başarı ölçeri bu işte. Evlenmek.

Sonra çocuk yapmak, ev almak, araba almak, çocuğu büyüsün hava basabileceği biriyle evlendirmek vs.

Bizi de bu varoluşsal farkındalık mahvetti. :kahve::KK45:

Benimde arkadaşlarım evlenince unutulanlardanim birisi var tabi evli ama unutmadi sebebide ailevi sorunlari var bosanmak üzere sanirim bu konuda bile yalnızlığa mahkumuz hanimlar.:KK70:
Kocayi bulupta buldumcuk olanlar ayri bi eyalet kursunlar kendilerine malum asil insanlar bizim gibi siradan insanlarla muhatrap olmasinlar :işsiz:

Arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım :dondurma:

Hic merak etme bu hevesle 1 seneye kalmaz coluk cocuk camasir bulasik yemek ve koca sorumlulugundan ve bakimindan bunalmis halde tekrardan farkli konularla aranizda olur sadece bir kac ay sabredin....

Benim de var böyle bir tanıdığım.
Allahtan arkadaşım değil.
İnstada ayıp olmasın diye takipleşiyoruz.

Evim, canımmm evimmm bitanecik kocammm, canım düğünüm canım gelinliğim.

Şimdi bir de hamile kaldı. Ultrason resmi paylaşmış. 5 haftalık hamile her resimde eli karnında her resimde bebeğimle işte, bebeğimle okulda, bebeğimle yemek, canım kocam ve bebeğim ve ben.

Yeter, vallahi ayıp olmasın diye çıkamıyom. Olmayın bu kadar buldumcuk allah rızası için

Bunlar kocayi bulmadan once nadil yasiyorlardi acaba

ipeqbojuqu ipeqbojuqu bunu gordun mu

Arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım :dondurma:
Var canim öyle buldumcuklar :)

:)) başı göge ermiş işte, kaç yaşında o arkadaşın? Yaşı küçük sanırım.

Ev işlerine de amma hevesi varmış :)

Öyle kabullenin yapacak bir şey yok.

Back
X