- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm yaa inşallah düzelir insan yaşama sevmcini yitiriyor gercekteninan sanki beni anlatmışsın. bende 4 aylık evliyim aynı şeyleri yaşıyorum
Beni bu hale sen getriyorsun sen dikkat et deyip duruyorHep mi böyleydi?
Eşinin öfke kontrolunü sağlaması lazım, bu durumda senin yapabileceğin pek bir şey yok gibi.
çok uzun o yüzden dedim konumu oku istersen diyearanızdaki sorun ne mesela niçin ayrılıyorsunuz
Beni bu hale sen getriyorsun sen dikkat et deyip duruyor
O zaman herşey oturana kadar biraz sabredeceksin. Malesef evlilik gelinlik giyip düğünde göbek atmak değilmişSenin adına sevndim canm bnm eşim asla kabul etmez
Canm yaa inşallah düzelir insan yaşama sevmcini yitiriyor gercekten
Sadece 8 aydamı oldu bunlar?en azından bır yıl cıcım canım oluyor sız erken baslamıshsınız8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Çok tesekkür ederimEvliligin ilk zamanlari sorunlu gecebilir
Iki kisi farkli ailelerde yetismis sonra cikmis gelmis ayni evde yasiyordusunsene mucize gibi birsey aslinda iyi gecinmeleri
Sabirli ol derim ilk olarak,tabii esin de ayni sabri sana gosteriyorsa. Tek tarafli olmaz hic birsey
Aradaki mesajlari okumadim ama sozlu veya fiziksel taciz siddet yok ise ,dunya gorusunuz ayni ise veya birbirine saygili iki farkli insansaniz devam edebilirsiniz diye dusunuyorum
Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun insallah
şu anda aramiz çok iyi o yüzden ben bile hatırlamıyorum ne yasadığımızıEvliligin ilk zamanlari sorunlu gecebilir
Iki kisi farkli ailelerde yetismis sonra cikmis gelmis ayni evde yasiyordusunsene mucize gibi birsey aslinda iyi gecinmeleri
Sabirli ol derim ilk olarak,tabii esin de ayni sabri sana gosteriyorsa. Tek tarafli olmaz hic birsey
Aradaki mesajlari okumadim ama sozlu veya fiziksel taciz siddet yok ise ,dunya gorusunuz ayni ise veya birbirine saygili iki farkli insansaniz devam edebilirsiniz diye dusunuyorum
Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun insallah
Çok seviyorummmUn
Evlilige alışma surecindesiniz..Birbirinizi gerçekten seviyorsaniz zamanla,birbirinizi tanidikca,aşarsınız..
Can'ım yıkmak en kolayı.. İnan bu tür olumsuzluklar her ailede olabiliyor.. Zengin olsun fakir olsun 4X4 lük aile ben hiç görmedim... Yapıcı olmaya çalış.. Bilhassa biz hanımlar ortayı yumuşatarak olayın büyümesine engel olabiliriz.. Mesela çok ağır tartıştığınızda yanında durup onu dinleme başka bir odaya geç sinirinin geçmesini bekle.. O kızdığında sende kızma.. Biriniz dindirici olsun ortalığı .. Neden hep hanımlar diyebilirsin ama eğer evliliğimiz güzel gitsin istiyorsak bunu yapmalıyız.. Eşinle konuşmayı dene onun hoşlandığı konulardan bahsedin bir süre, daha sonra senin de hoşlandığın konular Hakkı'nda konuşmaya da başlarsınız .. Mesela tv falan izlerken ona doğru değil tv ye bak (maç bile olsa) bu aynı bakış açısına sahip olduğunuz hissi verir ona.. Asla suçlayıcı konuşma.. Bişeyler ima etme.. Mesela "faturaları hala ödememişsin elektrik kesilince mi ödemeyi düşünüyorsun illa benim mi söylemem gerek" yerine "hayatım yoğunsun farkındayım ama faturaları Nasıl ödeyelim istersen ben de ödeyebilirim.." Şeklinde söylersek daha pozitif olursak dönüşüm de pozitif olur.. Allah korusun ayrılsan vs daha iyisi olur diye hiç düşünme.. Bu tür sebeplerden Ayrılık yaşayanların çoğu pişman oluyor.. Hatta eşine hala aşık olanları bile duydum.. Genç beyin adlı bir dergide okumuştum.. Aranızdaki bağı güçlü tutun.. Sevgidiği şeyleri yapın mesela evdeyken Mısır patlatın hadi film izleyelim mi beraber gibi..8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin