düğünde takılanları birine mi nerdiniz canım?
canin ne yaptiniz böle neden bukadar abartiya gittiniz kesenize göre neden hareket etmedinizzzyorganiniza göre ayağinizi eden uzattamadiniz
canım bizim de çok borcumuz vardı, eşyalarımızın taksidini evlendikten sonra ödedik hep. ama planımızı yapmıştık. ve ilk sene çok yoğun çalışmıştık, inan ben de evliliğimin ilk yılı=çalışmak olarak görüyorum.
biz de sosyal hayatımızı çok kısıtlamıştık. yemeği falan düşünme şimdi. inş eşin de işlerini toparlar kısa sürede. altınların gitmesine de üzülme,yerine gelirler. sağlığına dikkat et yeter ki.
yakın akraba ya da dost varsa ; acil ödemeleriniz için onlardan borç alabilirsiniz.alırken de ödemenin gecikeceğini söyleyerek alın. ailelerin,kardeşlerin durumu uygunsa onlardan da borç almayı deneyin.
Allah yardımcınız olsun.
dinlemediler beni...dinlemediler...kayınvalidemin gösteriş merakından oldu bunlar...neymiş gelin evi şöle olurmuş...gelin evi böle olurmuş...erkek evladı 5 bin le evlendiren gördünüzmü hiç siz...5 binden bir kuruş fazla ödemedi...düğün yapıcam die tutturdu oysa ben nikah olsun die davetiyeleri bile bastırmıştım...gitti salon tuttu onunda parasını biz ödedik...kuaförü ben vericem ben vericem dedi beni arkadaşına götürdü...bana kimseyi alma yanına dedi...kendi bütün yeğenlerini aldı yaptırdı...düğünden sonrada telefon açtı oğluna kuaför parası verilecek die...
ama artık insanlardan para istemek ağırıma gidio ya...öle bi zamanki herkes yok dio...
20 Bin ytl diyor kızlar!! beyaz eşya mobilya düğün gelinlik vs...derken bu tutarı bulması çok normal!!
Canım üzüldüm keşke sana birşeyler diyebilsem...
Bizde çok borçlanmjıştık ama taksitlendirdik ve yavaş yavaş ödüyoruz...
Ailesinden asla yardım görmedik düğünümüzü eşyamızı hep kendimiz aldık
Belkiş böylesi daha iyi oldu...
Bizde çoğu zaman dışarı çıkamadık yada canımızın istediğini alamadık
Ama zamanla oturuyor inan
borçları taksitlendirirsiniz mesaiye falan kalırsınız
rahatlıyana kadar..sonra artık kendiniz için çalışırsınız...
Kimseden fayda bekleme boşuna,yüzüne bile bakmıyolar..
Gerçi artık ben umursamıyorum
Allaha şükür Dağ gibi eşim var
Elimiz ayağımız tutuyor...
Güçlü olmaya çalış sende pes etme...Borçsuz kimse yok canım..
Düğün yapmak kolay değilki..
Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?