merhaba kızlar.benim yaşadıklarımda çok acı.24 yaşında başta mantık evliliği olarak yaklaştım eşime ama sevdim.eşiminde ailesiyle önceden abisiyle ilgil sorunların olduğunu bittiğini biliyorum.evlendiğimiz akşamı akrabalarından birileri geldi düğün parasını verdik.hadi neyse dedim! 2-3gün sonra küçük altınlarımın hepsini verdim eşim borç almış hadi neyse dedim!herşey normal gidiyor ama gezmek,dışarı çıkıp hava almak bile yok.bizim 1 senemiz gezmek anneme gitmek oldu.evet arkadaşlar evde 1 lira bilepara yok setlerimi sattık ama gün çok kötüydü.herşeyden önce hatırası vardı.ve sonra ara 2-3 ay işe gitmemeye başadı.bankaya 5-6 bin borcumuz var biliyorum ve ödeniyor diye.ama ben gariplik hissettim hep 3 senede bitmeyen borç.bide osene birkart çıkartmıştık ama harcama yapmamıştık hiç.ekstreler eve değil işe gidiyor,bişekilde yolunu buldum v ekstre eve geldi 2 bin liralık at yarış oyunu v karttan çekim .tabi ben çıldırdımm .yine ikna oldum.diğer kartta hiç ödenmmemiş onu da öğrendim.1 sene yine öyle geçti.sonra diğer bankayı aradım bilgi aldım.20 bin borç ve 2 senedir hiç öğrenmemi.ve biz bu arada kira ödeyemediğimiz için annemin bi dairesinde oturuyoruz.yemek annemde yiyoruz.elektrik ve su babama ait sırf yuvam bozulmasın diye ailemin yaptığı fedakarlık.bınu öğrendiğimde 3 ay ayrı kaldık.ve yine barıştım. kaynatam para buldu.maaş kartımıza borç olduğunda maaş alamıyoduk.onu kapattılar.kendi babam 7 verdi bi başka yeri kapattık.şimdi arkadaşlar çıktı ve 2 senedir 27 bin ödemeye çalışıyoruz.4 bin kaldı ama ben bittim arkadaşlar.borcun bitmesini bekleyemiyorum.karışık yazdım galiba ama bunlar aklıma geldikçe çok sinirleniyorum ve eşime öfkem geçmiyor.![]()
offf çok kötüymüş gerçekten yaşadıklarınız.
gerçi biraz zorlandım okurken ama ..