söyledim hatta nişanlıma da söyledim ben ailleme bir iğne bile aldırmam diye ama annemde babamda 3 kuruş için laf ettirmeye değmez yarın öbür gün üzülürsün dediler. gerçektende öyle biz vara yoğa bakmayız diyorlar herşeyim en iyisinden olmasına rağmen. bazen diyorum nişanlımla olan tüm hatıralarımı anılarımı silsinler ve hayatımdan çıksın. şimdiden çok yoruldummm... takma diyorum kendi kendime ama deli olmamak içten değil. şimdi eşin nasl arayıp sormamana bişey diyor mu? inan yol yakınken dön diyorum kendi kendime de sorunsuz aile de duymadım... herkesin annesi babası var sonuçta ayrılık da çözüm değil gibi sence?
Bilemiyorum canım yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Ben çok zor günler yaşadım. Nişanlıyken
sevgili kayınvalidem yüzünden 10 kilo verdim 5-6 ayda. Hiçbişeye karışmıyordu maddi anlamda
ama ona soralım onsuz hareket etmeyelim istiyordu. Oğlunu kıskandı benden daha neler neler.
Evlendim suan 3,5 yıllık evliyim bir kere isteyerek gitmedim evine hep eşim mutlu olsun o
üzülmesin diye gittim o gittiğim yolların dili olsada o döktügüm gözyaşlarını sıkıntıları anlatsa.
Çok dayandım ama artık ne sabrım nede dayanacak gücüm kalmadı. Bu saatten sonra eşimde
umrumda değil cnm. Bu zamana kadar ben fedakarlık yaptım şimdi sıra eşimde. Ben onlarla
görüşmüycem ve artık üzülen eşim olacak ben değil. En son 2 hafta önce gitti ailesinin yanına
ben gitmedim. Telefonlada görüşmüyorum vede görüşmeyecegim. ilk başlarda eşim surat yaptı
küstü falan ama suan iyi aramız hatta evdeyken aramasınlar diye o işyerindeyken arayıp
konuşuyor ailesiyle. Ama ben net tavrımı koydum görüşmüycem zorlarsan bitecek bu evlilik dedim. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın cnm.