Bilemiyorum canım yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Ben çok zor günler yaşadım. Nişanlıyken
sevgili kayınvalidem yüzünden 10 kilo verdim 5-6 ayda. Hiçbişeye karışmıyordu maddi anlamda
ama ona soralım onsuz hareket etmeyelim istiyordu. Oğlunu kıskandı benden daha neler neler.
Evlendim suan 3,5 yıllık evliyim bir kere isteyerek gitmedim evine hep eşim mutlu olsun o
üzülmesin diye gittim o gittiğim yolların dili olsada o döktügüm gözyaşlarını sıkıntıları anlatsa.
Çok dayandım ama artık ne sabrım nede dayanacak gücüm kalmadı. Bu saatten sonra eşimde
umrumda değil cnm. Bu zamana kadar ben fedakarlık yaptım şimdi sıra eşimde. Ben onlarla
görüşmüycem ve artık üzülen eşim olacak ben değil. En son 2 hafta önce gitti ailesinin yanına
ben gitmedim. Telefonlada görüşmüyorum vede görüşmeyecegim. ilk başlarda eşim surat yaptı
küstü falan ama suan iyi aramız hatta evdeyken aramasınlar diye o işyerindeyken arayıp
konuşuyor ailesiyle. Ama ben net tavrımı koydum görüşmüycem zorlarsan bitecek bu evlilik dedim. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın cnm.
bende şuanda nişanlımı üzmemek için susuyorum ama ben nereye kadar sabrederim bilmiyorum. benim üniveriste okurken inan cebimde 1 tl olmadığı zamanlar oldu sırf katkı kredisi almayım diye ama anlayan yok ki nişanlım haklısın diyor ama o da şimdi çok değişti durgunlaştı hayattan bezmiş gibi tabii biliyo ailesinin ne olduğunu bizi sırf yemekli dğün yapmak için ne kadar sıkıntıya soktuğunu. düzlirim diyor ama giden hiçbirşey geri gelmiyor. 2 saat için 9500 tl verilirmi adaletmi ben eşyalarım 3,5 almışken. affetmiyorum affetmicemde şimdi çağırıyo millete gösteriş yapacak ya günlere çağırıyo ama ben gitmiyorum heo bir bahane buluyorym. gerçi nato kafa nato mermer anlamazkiiiii yaptıklarını alışmış milleti parmağında çevirmeye o nerderse yapcaz ama asla öle bişey olmucak ben iyi niyetli zannediyordum başlarda ama geçti o devirler....