Yeni evlenip borç içinde olan var mı?..:(

tekrar yazıyorum canım destekkariyer.com ,yenibiriş.net ve secretcv.com buralara eşinin cv'lerini yolla eşinin mesleğine uygun olan bölümlere

akşam bakıcam canım sağa sola herkese haber verdik...kendi ailem hariç...henüz onlara söleyemedim çok üzülecekler çünkü...ay bilmiyorum ya allak bullağım şaşırdım kaldım iş yerinde yemin ederim size evraklar önümde yığılı kılım kıpırdamıyor...şoktayım henüz...

Ailenin gücü varsa bikaç ay ailen yardım eder sonra da baktınız düze çıkamıycaksınız kayınpederlerin evine falan taşınırsınız 1 yıllığına falan. Borçlar bitince kendi evinize geçersiniz.

ya benimde aklıma bazen gelio ama inan onlarda yaşamaya kalkarsak asıl o zaman biter herşey bizim için...bi defa varya kesin kahrımdan ölürüm orda herhalde...

bi mesleği varnı eşinin canım??dediğim sitelere bi göz at cv yolla bi kapıyı kapatan RABBİM diğer kapıyı açar şu 3 aylarda şu mübarek günlerde dua et bol bol canımm..hayatım sakın eşin üzüntünü sıkıntını belli etme sakın bak o sendende kötü haldedir şuan sakın iğneleyici laflar kullanmaherzaman yanında olduğunu hissettir ona

neden hep ben güçlü olmak zorundayım ya artık çok yoruldum ama yapıcak bişey yok denicem elimden geleni yapmaya çalışıcam...

arkadasımın dedı sıteler basvursun allahtan senın maasın var bunada şükret dua et dualarını eksık etme en kısa zamanda ıns bulur ıs esın 4444 dusasını oku allaha sıgın hakkınızda hayırlsı olsun cnm dualarım sızınle

sizde eksik etmeyin dualarınızı ne olur...bana gelen herkese gelebilir...istediğim tek şey dua...

neden hep ben güçlü olmak zorundayım ya artık çok yoruldum ama yapıcak bişey yok denicem elimden geleni yapmaya çalışıcam...

canım evlilik bu karşılşıklı fedakarlıklar yapıcaksınız yeri gelicek soğan ekmek yiceksiniz ama ailelere et yedik diceksiniz şu zamanlarda birbirinize destek olmassanız nezaman olucaksınız sölermiisin tatlım?

İçinde bulundugun durum çok zor anlıyorum cnm ama önce bi sakin ol...
Rabbim bi kapıyı kapatınca digerinide açıyor emin ol ...
Hepsi geicek biraz sabır:Saruboceq:

seni öyle bir anlıyorum ki.........
yeni evliyiz bir yıl olmamıştı.her yer borç mobilya ,konmbi,teisiat felan, kredi kartları....
eşim eve geldi iyi haber ikramiyeyi aldık ,kötü haber işten çıkıyorum şirket satıldı deid.
elind ekağıtlar var.
başımdan kayanr sualr döküldü ama dik durdum.
her işte bi rhayrı var deidm boşver deidm.

sonra askere gidecek diye son ana kadar kaldı ,mucize oldu yani.
topalradık borçları.
şu an yine işsiz evde
asker dönüşü hemen hazır iş yok.
askerde çok para harcadı sağolsun bende kıramadım.gönderidm birikitiremedim.
geldi çalışmıyor benim maaş acak yetiyor.birde aramız limoni ,sorunalr var
ben sana allah yardımcın olsun diyorum.
ve herügn iş arama sitelerinde başvuru yapıyorum onu adına ve çağıran yerler oluyor ,merak etme sende kurtulaaksın.
allah yarım etisn tekrar
.

Son düzenleme:
canım dualarım seninle. umarım bir an evvel işler yoluna girer. sen güçlü olmaya çalış diyeceğim ama biliyorum yaşamayan için bunu söylemek kolay . allah kimsenin başına vermesin zor. Rabbime sığın o bi kapıyı kaparsa diğerini açar. şuan bi sınavdasınız tatlım sakın isyankar olma. dualarım seninle tatlım.

olmazsa eşyaları falan bi depoya koyarsınız. zaten çalıştığın için kayınpederlerle falan fazla birarada olmak zorunda kalmazsınız.bi süreline öle idare edebilirsiniz bence canım umutsuzluğa kapılma.

yanı elımden geldıkten sonra
esımle aksma konusurum bakalım hemen umut vermekte ıstemem ısler maglum ama alaha sukur esımde ole bı ıs sıkıntısı yok 750 galıba ıscılerın ması yemek ssk ma ıstanbulk nerde oturuor bıde o var ben kurtkoyde ısımız tuzlada esımın ısı krom kaplama nasıl dım su beyaz esyalada yada su muslukların kaplı oldugu parlak yerlerı varya onlrı kaplkıorlar aksam ola hayrola ben aksam mutlak konusacagım ve arkadasım sende ıstanbulun neresınd eoturuorsun ınsallah ıscı lazımdır ya varrya cok sevıırım

eger olursa hem bızım burda kıralar sudan ucuz benım oturdum evım mesela uc oda 200 e oturuorum

canim bizde kartal soğanlikta oturuyoruz ben kadiköyde çalişiyorum bizde haber saldik her yere eşimin işini yazdim cevaplardan bi yere :( orda açiklamasi var kismet ya napalim rabbimin elbet vardir bi bildiği...allah daha kötü şeylerle imtihan etmesin...

Allah kolaylık versin canımyaa.çok üzüldüm okuyunca...vardır bi hayır..inşallah daha güzel kapılar açılır eşine..
rabbim helal kazanç nasip etsin...
sakin kafayla düşünmeye çalışın.istediğin kadar panik yap bi faydası olmaz..
bi de okurmusun bilmem ama vakıa suresi'ni okuyabilirsen iyi olur...

canım ıstanbulun neresınde oturuorsun beklkı esıne ıs ımkanı saglaya bılırm esımlekonusup meslekı nedır

EŞİME SEVGİ DOLU Bİ MSJ ATTIM BUNLARIN GEÇECEĞİNİ HEPSİNİ ATLATACAĞIMIZI ONU NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ HEP YANINDA OLACAĞIMI SÖLEDİM...BANA CEVAP BİLE VERMEDİ...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ınsallah canım duga edıorum valaha aksam esım derkı gelsın calısısn ınsallah sende dua et hıc yoktan ıyıdır ssk sı yapılır hem yemek oraya ayıt servıs var yanı elını ecpıne sokmaısna gerek kalmıcak dua edın kızlar yarın guzel haberlker verım sıze sen ne ıs yapıorsun canım

allah kolaylık versin canımyaa.çok üzüldüm okuyunca...vardır bi hayır..inşallah daha güzel kapılar açılır eşine..
Rabbim helal kazanç nasip etsin...
Sakin kafayla düşünmeye çalışın.istediğin kadar panik yap bi faydası olmaz..
Bi de okurmusun bilmem ama vakıa suresi'ni okuyabilirsen iyi olur...

okurum cnm neden okumayayim...şuan hastayim ama biter bitmez okucam dediğiniz dualari...mübarek üç aylarda rabbim kabul eder inş.

canım kafana takma esınıde anla erkekler guruludur kadın parası yemegı sevmezler bılrısın o yuzden sıkma aksam ona guzel sofra hazırla guzel gıy cık karsısına bı makyaj yap sıkıntıların elvbette gıdecegını soleye senın hıc degılse calsıtıgını soyle sıkıntı yasamzzasınız hıc degılse o yonden

Back
X