Kendi aile ilişkileri zayıf olduğu için yavaş yavaş sabırla işlemek, öğretmek gerekiyor.
Hiçbir zaman olmaz diye umutsuzluğa kapılmayın.
Zaman ve emek istiyor.
daha çok yenisiniz yavaş yavaş herşey yoluna girer biraz sabır zaten eşiniz aileden gelen bi boşluğu varmış çok üstüne gitmeyin herşey zamanla olur hemen sinirlenip bağırmayın birbirinize aşk evlilik sabır ister tatlı dil ister mutlu olmak istiyorsan dediklerimi uygula SABIR sabır SABIR
cnm bende izmirden ist gelin gelenlerdenim ama böyle bi sorunla karşılaşmadım mayısta evlendik bayramda izmirdeydik allah razı olsun kocamdan. ama senin durumunda ben olsam 1konuşurum 2 konuşurum 3.de bende onun ailesi için aynı şeyi yaparım.aramam sormam ailesini giderken oflarım falan.bana kalırsa asıl evliligin ilk zamanlarında eşinin sana yardımcı olması lazım sen evliligin ilk başlarında kırılmışsın sonradan evliligin otursa nolucakki ne fark edicek seni şimdiden çok üzmüş
çok sanslısın çok sevindim adına...bende mayısta evlendim:çok üzgünüm:ve evliligimden su zamana kadar hiç bişey anlamadım.kendimi sırf ütü, temizlik yemek yapan evein hizmetçisi gibi hissediyorum.zaten işimi arkadaşlarımı ailemi yaşadıgım şehri kısacası bütün hayatımı bırakıp evlenmişim bide üstüne anlayısıszlıgı yeterince yordu..onunla cok kez konustum kendini benim yerime koymasını istedim bana bu zamanda anlayıslı davranmasını söyledim ama nafile...kendi kendime asmaya calısıyorum ama inanılmaz sıkıldım ve artık yaptıgım evliligin dogrulugunu tartmaya başladım..cok agır geliyo kimseye bişey belli etmeden herseyin üstünden sabırla tek başına gelmek ..aslında bir kız cocugunu mutlu etmek o kadar basit ki ...bilmiyorum bugun bu saat oldu aramadı daha.bu akşam tekrar konuşucam bakalım umarım anlar:çok üzgünüm:
kadın olmak ne kadar zor evlilik hep kadınlar için zor.canım sen onu yavaş yavaş alıştırcaksın başka çaresi yok her erkeğin defosu var biz kadınlar onları adam ediyoruz ama sonra biz bizlikten çıkıyoruz
umarım gidebiliriz a.sAilen konusunda asla taviz verme derim ben. Yerini bilsin eşin.
Şimdi sen ona tamam nasıl istersen dedinmi artık bu böyle gider ve daha sonra rahatsızlığını bile dile getirsen evliliğinizde problem olmaya başlar. Nasıl alıştırırsan öyle yani.
Sende onun ailesine aynı şeyi yap bakalım nolacak. Eminim burnundan getirir. Niye böyle bencil bu erkekler Allahım ya.Niye bu kadar kıt akıllılar.alsanaalsanasmile
Sorununuz aşılmayacak bir sorun değil. Ama kararlı ve net ol eşine karşı. Sen ailenle telefonda konuşurken en azından ayda 2-3 o da konuşsun ver eline telefonu, kaçışı olmasın.
Diğer bayramda tabiki gitmelisiniz annenlere. Bir bayram onaysa diğer bayramda sana. Hepimiz anne baba kuzusuyuz.
Taviz yok.lmaz:
maalesef anlayamamışım 8 senede.zaten bu anlayıp anlamama meselesi degil aynı evin içine girince ilişkinin rengi degişiyor...
Merhaba baslıktanda anlaşıldıgı uzre yeni evliyim 4 ay oldu..8 senelik beraberligin (ben izmirde eşim istanbulda yaşamasına ragmen) ardından gelen evliligim de hiçbir zaman gerçek bir aile olamayacagımız korkusu oluştu...dogup büyüdügüm çevremin ailemin yaşadıgı izmirden sonra kalkıp istanbulda olmak zaten başlı başına kendi kendime yaşadıgım bir problem oldu evliligimde...üstüne eşimin anlayışsızlıgı ve umursamazlıgı evliligim konusunda hata mı yaptım düşüncelerini beraberiinde getirdi.yaklaiık 2 saat önce tartıştık ve o şimdi horul horul uyuyor..sebep mi ?geçen bayram ailemden ilk defa uzaktaydım ve bayram benim icin cok üzücü geçti ..eşim bayram akraba ziyareti hal hatır sorma konularında oldukca kıtt maalesef.. gelicek bayram için izmire gidebilir miyiz dedim bana off durumları biliyosun dedi ve yatakta belime dolanmış elini kolunu çekti bu tarz durumları cok yaşıyorum ailemin beni araması bile onu rahatsız ediyor hic bir zaman bana gerçek bir koca aileme de gerçek bir damat olmayacagını düşündürüyor..oysa ben onun ailesine saygıda kusur etmemeye gayret gösteriyorum ne gerekiyorsaa yapıyorum.ama o bi telefon acıp konusmuyor bile bayramda aranır onlar büyük diyorum öf püf dio zehir ediyo...ben uyuyamazken o içerde gayet rahat uyuyor şimdi.... ne yapmam gerekiyor mutsuzumm?.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?