(Yeni evli)-aile olamamak korkutuyor

benim kuzenim 10 yıl önce filan evlenmişti. daha çocuktum o zaman. ne eşiyle ne kayınvalidesiyle teyzemler arasında en ufak problem yaşanmamasına karşı bikaç yıl aynı şehirde olmalarına rağmen eşi izin vermiyor diye ailesiyle görüşemezdi. ama kaynanasıyla hergün görüşürlerdi. teyzem onlara giderdi kızını görmek için o zaman da herkes surat asarmış niye geldin git artık der gibi. teyzem yinede kızını görmek icin arada giderdi o huysuzlara katlanma pahasına. sonra başka şehre taşındılar. ekonomik sebeplerle 2-3 yılda bir gelebiliyolar memlekete. tabi bu arada kızları oldu, büyüdüler.. ama değişen birşey yok. 10gün tatil varsa yarım günü teyzemlerde geçmiyor.

baştan nasıl olursa öyle gidiyor anladığım kadarıyla. tatlı dille, sizi kıramayacağı zamnlarda güzelce konuşup ikna edersiniz inş. gittiğinde de hoş tutarsanız sonraki gidişler için yatırım olur. Allah yardımcınız olsun inş.

Allah yardımcın olsun canım umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer

egewr bunun adı bencillikse,sanırım bende öğreniyorum bencilligi ve bir an önce çalışmak istiyorum.
benim babamda aynı kafada ve altını mutlaka kurcalar bişey mi oldu bizden mi rahatsız diye...hiç kimse üzülsün istemiyorum hem ailemi mutlu etmek hem eşimle mutlu olmak istiyorum..maalesef şu an calışmıyorum hem ekonomik olarak bagımlı olmak hemde bu sebepler beni yıprattı..çalışmaya başlayınca eminim o gelmese de,babam bu durumu kurcalasa da ben giderim... evlilik bu mudur kendinde dahil kimseyi üzmeden huzur bulmakk off zormuş...

dün akşam eve gelmeden önce aradı bi istegin var mı diye?bende 2 bira istiyorum dedim.şaşırdı böyle alışkanlıklarım yooktur normalde...o iki biradan sonra gayet gevşemiş olarak aklımdan geçenleri rahatsızlıklarımı anlattım teker teker.ne mi oldu? önce hararetli bir tartışma bagrışmaaa sonra ikimizde aglamaya başladık o anladı ne kadar mutsuz oldugumu ...bugun aramız süper ve bu konulara daha dikkat edicegine dair söz verdi:teselli:umarım bu sözunu unutmaz ve uygular..cokkk teşekkür ederim önerileriniz için olumunekankayizsmile mutlu kalın...

benim ablamda evleneli14 yıl oldu kaynanasıyla yaşıyor bu 14 yılda bi akşam rahat bi şekilde misafirliğe gidemedik gitsek niye geldiler gitmesek hiç gelmiyorlar nebiçim ailen var gittiğimizde yediğimize içtiğimize bakarlar aturmamıza kalkmamıza bakarlar süzüp dururlar bu beni çok rahatsız eder anlatsam roman olur işte amaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…