ben 2 aylık evliyim ve çok mutluyumama bazen öyle garip şeyler oluyoki içim çok acıyo kendime gelemiyorumö benmi çok büyütüyorumki.
mesela eşim işten erken çıkıyo ve ben gelene kadar eve gelmiyo çünküğ sıkılyo anlıyorum bişiyde demiyorumama gittiği yerde dükkanlarında duruyo parfümericide.ve eski arkadaşları kızlar falan oh muhabbet iyi oluyo onada yani.extra yol parası veriyo .ve sevmediğim bi akrabası var yılışık bi kız kuzeni.sürekli ondan bahseder ben elektirk alamdım die yakınlaştırmaya çalışıyo falan.ve geliyoruz işten yemek ye bulaşık evi toparla duş al çay demle derken yatma saati geliyo ben hep onunla ilgileniyorum o elinde tlf sürekli arkadaşlarıyla mesajlaşır.2 sarılır bana gönlümü alşır sonra devam ablasını över herşeyi onun gişbi yapmamı ister sanki.yada nbe bilim ben çok büyütüyorum .ama zaten çalışlıp eve gelmek yorucu oluyo sakin ilgili bi hayat bekliyoum çokmu .ben herkese saygılıyım oda öyle ama hergün tartışıyoruz saçma endenlerden yıpranıyoruz yok yere.evliliğe alışamadım anlamıyorumki ..sonra mutsuz mu ediyorum seni die o üzülüyo napcam bilmiyomama ikimizinde çeki düz<n vermesigerek bundan eminim
4 aylık evliyim.Eşime sen benimle ev ile ilgili işleri yapmak zorundasın diyorum.İlk zamanlar eve gelirdik.O salona ben mutfağa geçerdi.Şimdi anladı.Ya sofrayı kurar yada kaldırır.Evi süpürme işi onundur.Çamaşırları yerleştirme işide.Baştan işi sıkı tutmak lazım sanırım
Canım seninde dertlerin hiç bitmiyo her gün topik yeniliyosun galibakafamçokkarıştı
Bence de. Konu sahibinin açtığı konulara itimat etmiyorum artık arkadaşlar, bari konu açayım da az eğleneyim durumu oluyor galiba. Dikkat edin bayanlar birileri oyalıyor insanları burda derdimi paylaşıyorum diye.
Profiline bakarsanız zaten 2 aylık değil, en az 1 yıllık evli bu arkadaş, üstelik evlenme fotoğraflarını paylaştıktan bi 40 gün sonra kadar da; henüz 1 aylık nişanlıyım gibi yazılar yazmış. Evli misin, yok nişanlı mı,evlendikten sonra nişanlı olmak nasıl oluyor, 2 aylık mı evlisin, 1 yıllık mı? kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?