Ben sizin gibi üye çok gördüm ama... Büyütülecek bir durum yok doğru, güvensiz olduğunu bile bile sorunlarınıza yorum yazmam bidaha endişe etmeyin.
Dikkat seviyesi yüksek insanların farketmemesi imkansız, önyargılı değilimdir, emin oluncaya kadar kimsenin günahını da almam kolay kolay, sadece hafızam,alıcılarım ve sezgilerim çok kuvvetlidir.
Diğer konularda yazdığınız yazılara bakarak yaptım yorumumu, tutarsızlığı gördüm
ve haklı olarak da güvensizlik oluştu bende 1 er gün arayla açtığınız konulara karşı.
En somut örneği; aynı konuyu, değişik başlık yazarak 1 gün sonra tekrar açmanız ve bir gün öncesinden açtığınız konunuzla ve size yorum yazan üyelerle ilgilenmemeniz bende güvensizlik oluşturmasına yeter değil mi?
Ben düşüncemi paylaştım doğru veya değil, size bazı sorular sordum. Konu açıyorsanız her yoruma da açık olmanız lazım değil mi?
Verirsiniz cevabınızı geçer gidersiniz. Kimsenin kişiliğine söz söylemeye hakkınız yok. İnsanlar sıkıştıkları zamanlarda genelde saldırgan tavır içerisine girerler ben bunu bilir bunu söylerim.
Yolunuz açık olsun, varsa gerçekten sıkıntılarınız rabbim yanınızda olsun ne deyim, iletişim kuramayacağım sizinle,
güzel dileklerde bulunup; geçip gidiyorum tutarsız konularınızdan.