yeni evli olmak ve eşini anlamak

Takip edilecek işler yapmamış olsanız; takip etmezdim emin olun.
Sizin gibi boş konularla insanları meşgul edenleri bulup çıkarmak pek de boş iş olmasa gerek.
Acımayın kimseye acıncak hale düşersiniz ki; zannımca öylesiniz zaten. Her yazınız bir ayrı, tutarsız. Tamam nişanlıydınız ve ayrıldınız; peki neden profilinizdeki düğün fotoğraflarınız 1 sene önce eklenmiş ve ayrıca düğün fotoğraflarınızı eklediğiniz tarihten 40 gün sonra kadar; 1 aylık nişanlıyım diye yazdınız?

Marifet saldırmak değil; marifet açıklığa kavuşturmak. Alnınız açıksa sorularıma adam gibi, saldırmadan net yanıt verirdiniz.

Siz böyle yalan-yanlış hikayelerle konu açtığınız müdettçe ve ben de bunu gördüğüm müddetçe; insanları boşyere meşgul etmemeniz adına evet yine takip edicem sizi, kk sitesini de kirletmemeniz adına gerekirse yöneticilerle de iletişime geçicem.

Lütfen forumu ciddiye alın.

profilimdeki düğün resimleri benim arkadaşıma ait .esra ve osman yanlış bi araştırma içine girmişşiniz günahıma giriyosunuz ve aslında siz kk bayanlarına süphe sokuyorsunuz..kaç yıllık üyeyim sizin gibi üye ilk defa gördüm. eğer gerçek hayattada böyle ön yargılı iseniz die yazık dedim.neyse uzatılcak bişiy yok kimseye hesap verecek durumdada değiliz çok hoşunuza gitmediyse yorum yazmassınız büyütmeyin.

Ben sizin gibi üye çok gördüm ama... Büyütülecek bir durum yok doğru, güvensiz olduğunu bile bile sorunlarınıza yorum yazmam bidaha endişe etmeyin.

Dikkat seviyesi yüksek insanların farketmemesi imkansız, önyargılı değilimdir, emin oluncaya kadar kimsenin günahını da almam kolay kolay, sadece hafızam,alıcılarım ve sezgilerim çok kuvvetlidir.
Diğer konularda yazdığınız yazılara bakarak yaptım yorumumu, tutarsızlığı gördüm
ve haklı olarak da güvensizlik oluştu bende 1 er gün arayla açtığınız konulara karşı.

En somut örneği; aynı konuyu, değişik başlık yazarak 1 gün sonra tekrar açmanız ve bir gün öncesinden açtığınız konunuzla ve size yorum yazan üyelerle ilgilenmemeniz bende güvensizlik oluşturmasına yeter değil mi?

Ben düşüncemi paylaştım doğru veya değil, size bazı sorular sordum. Konu açıyorsanız her yoruma da açık olmanız lazım değil mi?
Verirsiniz cevabınızı geçer gidersiniz. Kimsenin kişiliğine söz söylemeye hakkınız yok. İnsanlar sıkıştıkları zamanlarda genelde saldırgan tavır içerisine girerler ben bunu bilir bunu söylerim.

Yolunuz açık olsun, varsa gerçekten sıkıntılarınız rabbim yanınızda olsun ne deyim, iletişim kuramayacağım sizinle,
güzel dileklerde bulunup; geçip gidiyorum tutarsız konularınızdan.

Henüz 2 aylık evlisiniz.
Bence en başından böyle davranmasına izin vermeyin.
Nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum ben..
Sıkıntınızı söyleyin.
Alışır zamanla evliliğe...

daha 2 aylık evlisin bukadar rahat haraket etmesi doğru değil o umursamıyorsa sende umursama kendine birsürü sosyal aktivite bul arkadaşlarınla konuş telefonda annenle ablanla vs.ama kız arkadaşlarımla konuşuyorum de bide git diğer odada konuş o seni merak etsin bak daha çok üstüne düşer zaman herşeyin ilacı

bizde yeni evlendiğimizde eşime bana yardımcı olmalısın falan demiştim işi inada bindirdi..sonra aldırmdım..baktımki adam mutfaktan çıkmıyo..evi süpürüyo bulaşıkları yıkıyo ..ooffff bıktım çık mutfaktan diyorum...meğer adamın babadan gelen bir geni varmış....titizlik....off bıktım...iş yapmasın karışmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…