- 15 Mayıs 2024
- 10
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi yorumokumayageldi
Merhaba , henüz çok yeni evliyim. Eşimle 2 yıldır ilişkimiz var. Daha önce birlikte olduk ama aktif bir sex hayattımız yoktu düğün önceside nereden baksan 3 4 ay birikte olmadık. Düğün haftası regl olduğum içinde birliktelik biraz geç oldu. Şu an aile evinde kalıyoruz ama evde biz hariç kimse yok. Düğün haftası biraz işler diğer düğünler derken yoğun geçti 3 kere birlikte olduk birini saymasak olur. Sonra balayına gittik. 1 haftalık burada 1 kere birlikte olduk toplamda 4. 20 günlük bir evlilik daha günlük ama eşimin gün içinde yakınlaşması var ama iş birlikteliğe gelince olmuyor. Ben mi kuruntu mu yapıyorum bu kadar az olması normal mi ? Ben aktif olmaya çalışıyorum ama bir şekilde geçiştirdi. Tatil için aldığım iç çamaşırlarımı bile kullanamadım. ( aile evinden daha rahat olırız diye orada tercih etmiştim.) kendisi laf arasında kendi performansımdan memnun değilim dedi bende cevap vermedim. Nasıl bir yol izlemeliyim. Günlük iş hayatımızda tempolu geçiyor ben kendim vardiyalı işte çalışıyorum gün içinde göremeyeceğiz fazla birbirimizi , yardımcı olur musunuz