Yeni evli sevişme

yorumokumayageldi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
10
3
6
27
Merhaba , henüz çok yeni evliyim. Eşimle 2 yıldır ilişkimiz var. Daha önce birlikte olduk ama aktif bir sex hayattımız yoktu düğün önceside nereden baksan 3 4 ay birikte olmadık. Düğün haftası regl olduğum içinde birliktelik biraz geç oldu. Şu an aile evinde kalıyoruz ama evde biz hariç kimse yok. Düğün haftası biraz işler diğer düğünler derken yoğun geçti 3 kere birlikte olduk birini saymasak olur. Sonra balayına gittik. 1 haftalık burada 1 kere birlikte olduk toplamda 4. 20 günlük bir evlilik daha günlük ama eşimin gün içinde yakınlaşması var ama iş birlikteliğe gelince olmuyor. Ben mi kuruntu mu yapıyorum bu kadar az olması normal mi ? Ben aktif olmaya çalışıyorum ama bir şekilde geçiştirdi. Tatil için aldığım iç çamaşırlarımı bile kullanamadım. ( aile evinden daha rahat olırız diye orada tercih etmiştim.) kendisi laf arasında kendi performansımdan memnun değilim dedi bende cevap vermedim. Nasıl bir yol izlemeliyim. Günlük iş hayatımızda tempolu geçiyor ben kendim vardiyalı işte çalışıyorum gün içinde göremeyeceğiz fazla birbirimizi , yardımcı olur musunuz

Yani adamın performansını bilemem ama sizlik bir sorun yoksa belli edin ona. Mesela giyemediğiniz çamaşırları giyin çıkın karşısına ortamı yumuşatın yine tık yoksa sıkıntı

Yeni evliye göre bence de az evet. Açık açık sorun arzuladığınızı söyleyin neden istemediğini sorun bi sorun varsa da çözümüne bakarız vs deseniz veya ilişkide çok memnun değilse kendinden siz teşvik edin çok iyiymiş gibi davranın Bi süre aşsın en azından bu uzaklaşma durumunu aştıktan ve birbirinizi bu anlamda tanıdıkça da daha iyiye gider durum

Yaşlarınız kaç? 3-4 ay cinsellik olmadan çok uzun bir süre ... Eşinizi doktora gitmesi için ikna edin. Üroloji+psikolog

Biz daha yeni evliyiz 1 ay olmadı daha , 3 4 ay evlilik öncesiydi. 26/27
Çok gençsiniz balayında 1 hafta içerisinde sadece 1 kere seks yapmak çok az bence. Evlilik öncesi de düzenli seks hayatınız yokmuş arada bir oluyordu anladığım kadarıyla. Biraz daha sabredin bakalım, belki eşiniz streslidir ya da kendi performansindan memnun olmadığı için çekiniyor olabilir.

Aile evinde neden kalıyorsunuz? Ben başkasının evinde stres oluyorum yapamam o yüzden. Beden böyle hissediyor. Siz kendi evinize neden geçmiyorsunuz? Geçince bence düzene girer.
Ama o yaşlarda da yeni evli yani azgın teke gibi olur erkekler ve normali budur

Eşiniz size konuyu açmış az da olsa. Sebebini biliyorsunuz en azından
4 kere yaşadığınız ilişkide herhangi bi erekte olma problemi, erken boşalma sorunu gibi şeyler var mıydı ?

20 günlük evlilikte ki 5 günü hadi regl diyelim taş taşısan nefessiz sevişmeniz lazımdı , susmanın bir anlamı yok eşinle açık açık konuş çekinme isteklerini paylaş.

Malesef problem var. Günde bi kaç sefer bile olması lazımdı bu kadar yeniyken. Doktora gitsin mutlaka.

Kendi evimizde kiracı var sözleşmesi daha dolmadı o yüzden bizde yeni eve çıkmak istemedik , çıksak daha iyiydi gibi oldu artık

Eşiniz size konuyu açmış az da olsa. Sebebini biliyorsunuz en azından
4 kere yaşadığınız ilişkide herhangi bi erekte olma problemi, erken boşalma sorunu gibi şeyler var mıydı ?
Erekte problemi olmadı . Ama erken boşalma ,ilk seferde oldu. Diğerlerimde normaldi yine çok geç sayılmaz ama bir kere boşaldıltan sonra bizde devam etmedik bir daha

İyi dee balayında ne yapiyorsunuz ki boş boş, totonuzu dönüp yatıyor musunuz?

Sıkıntı varrr
Biraz benim içinde nasıl geçti anlamadım. Çok yeni olduğu içinde pek fazla dile getirmedim. Aile yapısı biraz muhakazar dizi filmde öpüşme sahnesi olsa bile değiştirilen bir ortamda büyümüş. Benim sevgilim hariç yani eşim hariç başka bir birlikteliğim olmadı ama bu konularda biraz daha bilgiliyim. Kendisininde ilk birlikteliği benim

Performansımdan memnun değilim dediğinde sizin onu rahatlatacak bir şey demenizi beklemiş olabilir niye sessiz kaldınız ki. Durum psikolojikse belki biraz motivasyona ihtiyacı vardır. Bir de o çamaşırlari tatilde neden giymediniz mesela? Giyip istekli olduğunuzu belli edebilirdiniz o da memnun değilsiniz isremiyorsunuz sanıyor belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…