Yeni evli sevişme

Balayında 1 kere birlikte olmanız normal değil 20 günde reglini çıkarınca 2 hafta kalır mesela ilk zamanlar neredeyse her gün günde birkaç kere olur tuhaf geldi bana

Pek fazla ilgisi yok demek ki bu işlere.bu ilk ilişkisi benimle durumları bir kısım kadınlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor ama çoğunun nedeni maalesef yeterince isteğin olmaması oluyor.isteği yüksek olan toplum baskısı, ahlak kuralı falan dinlemeden bir şekilde ihtiyacini karşılıyor valla.ben de o tarz bir ailede büyüdüm.ama şimdi seksten başka birşey düşünemiyorum.dediğim gibi o istekle hiçbirşey gözü görmüyor insanın.bu tarz şeyler bahane yani.

Peki benim buna karşılık olarak ne yapmam lazım. Artık can sıkıcı duruma gelmeye başladı çünkü 16 gün önce falan birlikte olmuşuzdır en son

birlikteliğimiz esnasında tatmin olduğum 1 Onda da ben yönettiğim içindi. Ama öyle bir boşalmam gibi bir şey olmadı ama biraz daha devam etsek belki olurdu. Birliktelik aşamasına geçince bir sıkıntı yok ben diyorum bitirelim diye , ama o aşamaya geçemiyoruz. 5 taneden 4 ben başlattım yoksa aklına bile geleceğini zannetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…