- Emoji Skoru
- 54.507
- Puanlar
- 548
Şöyle bu raddeye geliyor erkek çok ataerkil bir toplumda yetişmişse ailesi evden cenaze çıkmış gibi ağlıyor bir şeyleri bahane ediyor sürekli telefonla duygu somurusu yapiyor bunun karşısında aslında evlendigi kadının karakterini bilen erkek ailesiyle eşi arasında şok olmuş vaziyette kalıyor . Eğer bu noktada kadın net olmazsa evlilikleri boyunca senin anan benim anam yok annem ne yapayım diyen adamları çekiyor kadınlar eğer kadın ne istediğini biliyorsa erkekte akıllı biriyse o psikolojiyi atlatıp kendine geliyor tabi olan yine en güzel günleri giden çifte oluyor . Ben o süreçte altınları verin tarla alalım mı duymadım maaşınızın kalanını verin biz biriktirelim mi duymadım. Evde ne alışveriş yoailiyor ne kadar fatura geliyor her konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlardı . Bende bir kere çok net oldum aldım bavulu çıkacakken durdurdu yemin etti şimdi herhangi bir konuda yorum yapan yok . Dünyanın en anlayışlı ailesiler iki senedirBiz iki yıl flört sonra Nisan evlilik vs .Evlendigimizde ayrı duramazdik birbirimizden ben çok şaşırıyorum 4 ayda işlerin bu raddeye gelmesine.