• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli ve bunalimda

Cok ama cok abartiyorsunuz :) 18 yasimda evlenip Istanbul'dan Ankara'ya ,1 sene olmadan da Amerika'ya geldim.Oleyim ben :110:

Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
2 gün 3 saat uzaklık nasıl oluyor ki? Yurt dışına mı gittiniz?

Geçmişe değil, önünüze bakın. Ben burada ne yapabilirim diye evinizin ve bulduğunuz semtin avantajlarına odaklanın

Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim

Oldu tabii.. Ama üniversite calisma hayatı vs yaşamış olmama yıllardır uzakta olmama rağmen oldu. Evime 3 saatlik bir şehir olduğu halde oldu. Asla memlekette yasamam dememe ve atamalarda sehrimi tercih etmeme rağmen evlenince çok zor oldu. Her şey değişti. Esimi çok sevmemektedir rağmen. Hep benim yanımda olmasına rağmen. Simdi ise çoğu zaman ailelerden uzak kalmak güzel diyorum.

Bende bir sorun varmi diye dusunmeye baslamistim artik:) istedigimde cikip gidecek kdr yakin olmayi cok isterdim suan o daha cok strese sokuyor:)
Bizim işyerinde yeni evlenecekler sorunca
İlk aylar cicim ayı değil bana göre 'dram ayı' derdim
Yeni ev ve sorumluluklara alışmak benim 6 ayımı almıştı, kişiden kişiye artabilir veya azalabilir bu süreç

Canım ben ailemden bes dakika yürüme mesafesine evlendim.ona rağmen bunalıma girdim.seninki gayet normal.sadece uyum sağlama süreci biraz sancılı oluyor.ama hepsi gecicek.smdi anneme üç dört günde bir gidiyorum okadar yani :)

Ya valla burayı okuyunca içim daha da bi tuhaf oldu.Bir hafta sonra düğünüm var ve ailemden 15 saat uzaklıkta bir yere gidiyorum öğretmeniz ikimiz de.Ve ben ailemden hiç ayrı kalmadım üniversite zamanında bile.Gideceğim günü düşündükçe mideme kramplar giriyor resmen.Napsak gittiğimiz yabancı yerlerde KK üyeleri birbirimizi bulup gün mü yapsak:KK76::KK49::KK50:

ailesine bağlı olan herkes sizin gibi duyguları yaşıyor şükredin ki 3 saat mesafede de olsa aileniz var

Ben universite nedeniyle 18 yasinda ayrilmistim ailemden o yuzden evlilik sorun olmadi. Ama ne yalan söyleyeyim 15 yildir ayri sehirlerde yasadigimiz halde hala uzak olmalari dokunuyor, ozellikle kizim dogduktan sonra cok aradim istedim yakin olmayi ama kosullar iste... zamanla alisiyorsunuz ama ozlem bitmiyor.

Benim de eşim baya adapte olamamisti. O yuzden suan senin esine uzuldum. Cunku mutlu olmak icin evleniyoruz, esin senin surekli agladigini gore gore acaba pisman mi diye dusunmeye baslarsa şaşirma. Azicik buyumeden evlenmeyin o zaman. Bagimsiz bir yetiskin olmayi bekleyin...

Ben bes dk mesafedeyim ne kadar uzulmustum ahh ahh heleki ilk zamanlar anneme gidip eve dönme vakti geldiğinde kapida el sallarlarken aglamamk icin zor tutardm kendimi

bende yeni evliyim biz ilk hafta tatile gittik tatilden döndük hemen annemlere gittik o kadar özlemiştimki sonra eve geri döndük ben yolda başladım ağlamaya ki yarım saatlik mesafe düğünde de çok ağladım aynı semttede olsa görüşülmüyo her gün iş güç eve gel yemek yap adam yorgun geliyo haftasonu geldiler bize annem babam ağlıyo :( zamanla alışıcaz ne güzel kocanla aran iyiymiş boşver ailesinide allah mutlu etsin

Ya valla burayı okuyunca içim daha da bi tuhaf oldu.Bir hafta sonra düğünüm var ve ailemden 15 saat uzaklıkta bir yere gidiyorum öğretmeniz ikimiz de.Ve ben ailemden hiç ayrı kalmadım üniversite zamanında bile.Gideceğim günü düşündükçe mideme kramplar giriyor resmen.Napsak gittiğimiz yabancı yerlerde KK üyeleri birbirimizi bulup gün mü yapsak:KK76::KK49::KK50:
Umarim kolay alisirsin biz aile olarak cok bagliyiz ablamla surekli vakit gecirir hic tartismazdik simdi hep o gunleri dusunuyorum :) ne tarafa gidiceksin sen

Back
X