Yeni evli ve ks..... Yardm

tahtakurusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
145
5
96
Ankara
ailesine gittik iki gün önce annesiyle bi tartıştı .bende evimize giderken neydi o mesele dedim bana bağırdı bi kaç kez sanane ailevi meselem diye.
ben o aileden değilmiyim dedim başladım ağlamaya.
iki gündür ben soğuk davranıyorum oda yaklaşamıyo konuşamıyo.ama konuşuyoruz kahvaltı hazır hadi kalk yemek hazır .çöpü çıkar gibi dialoglar
benmi suçluyum anlamadım. napayım barışmak isterseCADIARZU

konun ne olduğunu az çok anlayamadınmı canım konuşmalarından

anladım biraz ablasına vermemiz gereken borç varmış 500 milyon kadar heralde
ablası bize bişey takmadı.bi hediye almadı
bişeyin parasını ödemiş onuda şimdi istiyo haliyle
buda annesine merak etmesin hemen ödicem diye bi iki bağırarak konuştu
anneside bağırma kardeşin o dedi buda ne kardeşliğini gördüm dedi
ama benle paylaşmıyo neden kapı ardından duycam

evlilik böyle işte aileler de olunca ooooooooo neler neler evliliği 2 kişi kolay yürütüyor ama huzursuzluğu

hep ailelerden çıkıyor!!!!
alışacaksın artık

anlatmak istememiştir canım belki üstüne gitme zamanla anlatıcaktır yeni evliymişsiniz daha uzatma bencea.s

canım belki senin aileden biri hakkında olumsuz bi yorum yapmandan korkmuştur

ama haklısın anlatması gerekirdi, yorumsuz dinleyeceğini, seninde ailenin bi parçası olduğunu, senin derdin benim derdim diye tatlılıkla söyle bence

helede ödenecek bi borç varsa kesinlikle sen bilmelisin ama dediğim gibi olumsuz konuşamndan çekinip bu şekilde sert bi tavır takınmış olabilir

Bence eşinin siniri geçene kadar sorma kendiliğinden de anlatırsa fazla yorum yapma madem yeni evlisiniz eşinin ve ailesinin huyunu suyunu öğrenmen zaman alacaktır ....

ilk kim konuşcak merak ediyorum valla
üç yıldır tanıyorum onu ilk kez sesini yükseltti bana ona rağmen iki gündür soğuk ama iyi davranıyorum iletişimi koparmadım yani oysa bi özür bile dilemiyor bi ağlarken yapma nolur dedi konuşma benle dedim bu işte sonrası hep ev işleri ile ilgili muhabbet bu ikinci gün

uzulme canım cok ustunde durma yenısınız daha zoruna gıtmıs olabılır ama asılacak bunlar
sınırle soylemıs sanırım uzatma sende gıt barıs aynı evde kırgınlık kuskunluk ıkı tarafada yuk oluyor buyumesıne ızın verme
Allah mesut etsın bır omur

ama bana o bağırdı yani şimdi önemsemezsem bu böyle alışır gibi geliyo yapar eder hem suçlu hem güçlü olur hep ben barışmak zorunda kalırım
ben miyim özür dilemesi gereken bu olayda

Normal.....

Sana bagirmasi normal degil tabiki ama ailevi meselelerini seninle paylasmak istememesi normal....

Daha cok yeni evilsiniz, aile sorunlarini seninle paylasabilmesi icin zaman gerek canim, bu hemen olucak birsey degil.....hatta bazi erkekler veya kadinlar hicbir zaman bu tür konulara eslerini dahil etmiyor.:hulya:

Bence uzatmak daha fazla, sinirli bir aninda sende üstüne gidince biraz sesini yükseltmis iste.:1hug:

zamanla anlatacaktır. ablasının durumu zoruna gitmiş belli. ablası senden yakın olacak değil ya sıkma canını...

Aslında eşin en güzelini yapmış ama yanlış yolla yapmış bağırmakla hata etmiş
Bence kendi aile sorunlarından seni uzak tutması çok güzel
Bunu zamanla anlarsın
Neresi güzel dersen kafan rahat olur
Bidaha sana yanaştığında affet zaten morali yeterince bozulmuş
Affederken sana bağırdığı için ne kadar üzüldüğünü anlat
Barışın ve onun ailesiyle ilgili meseleleri o anlatmadıkça sorma
Dertsiz başına dert alma derim ben
Bazen bilmemek en iyisidir

erkekler böyle
kendi aileisnin olumsuzluklarını
bilirler ama bunları eşler söyleyince
kötü olurlar.
hiç karışmamak lazım
1 yıllık evliliğimd ebunu anladımm
.

ama o bana ailemle ilgili bişey sorunca ben söylüyorum evliliğimizin en büyük kuralıda saklımız olmicaktı o öyle istiyo tabi o istediği zaman saklı gizli olcak ama
oooofff offfff

ama o bana ailemle ilgili bişey sorunca ben söylüyorum evliliğimizin en büyük kuralıda saklımız olmicaktı o öyle istiyo tabi o istediği zaman saklı gizli olcak ama
oooofff offfff

Söyleme.....söylemek zorundamisin?

Sakliniz olmicak tabikide ama bu sizin aranizdaki sorunlarda olmicak, ailevi sorunlar esleri ilgilendirmez bana göre.:hulya:

Simdi diyelimki sen annenle tartistin, bunuda esine anlattin, annem bana bagirdi söyle dedi böyle dedi diye.....yarin sen annenle yine sarmas dolas olur barisirsin, sen evladisin cünkü ama esin en ufacik bir seyde, ya birak su anneni, sana böyle böyle yapmisti derse Annen hakkinda olumsuz konusursa, canin ne kadar yanar hic düsündünmü?

Akilli ol güzelim, anlatma ailenle ilgili sorunlarini.....o seni baglar.

Sende onunkileri sorma, banane de gec

Çok güzel açıklamışsın. Ailevi meseleler sonradan halledilebilir şeylerse anlatmamak lazım.

o sana bağırınca sen niye ağlıyosun, sen de bağır.. karışma ayrıca aile işlerine bırak anlatmasın, boşver bide onların işleirni mi kafana takıcan..

cnm yeni evliyken bişey anlatmıyorlarki. hepdi aynı bu erkeklerin. üzerine fazla gitme boşver ne halt ederlerse etsinler aralarında sen neden huzurunu bozuyorsun ki. bizimkiler nikahımızda düğünümüzde hep kavga ettiler. 4 sene oldu hala kaynanam bizimle kavga ediyor. onlar kavgamı ediyor odaya gitmeyiver lavobaya git. eşinede sorma hiç sinirini senden çıkartmış baksana.
özür dilemen gerekmez canım sadece hiçbirşey olmamış gibi davran sarıl öp eşini oda hatasını anlamıştır ama gurur yapıyordur boşver sen takmayın kafanıza bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…