Yeni evli ve ks..... Yardm

kesinlikle haklısın kızlar
banane ne bok yerlerse yesinler kendi meseleleri nitekim bende ailemin kavgasını dövüşünü anlatmam ona
haklısınız akşam barış yapalım :) karşılıklı tabi
ben ortam hazırlarım
aferim kızlar size nası bu kadar stratejik olabiliyosunuzki
züpersiniz züper alkisalkisalkis

Benim eşimde anlatmaz . . . ailedeki sorunları pek fazla
Üstü kapalı geçer. bende zman zaman kırılıorum . ama bazende hiç oralı olmuorum .
Aman sölemesin zaten . . .En azından kafama takacağım tokadan başka bişey olmaz zemuszemus

bır an kendımı senın yerıne koydum..uzatmazdım ya ben olsam..aman ne halın varsa gor derdım..küs falan zaten hayatta duramam 2 yıllık evlıyım..şeytan kulagına kurşun hiç yataga küs girmedim..küsülecek uzatılacak bir mesele degil..bıde onun acısından bak sana bence bagırmak ıstemiştir..o ankı sinirle olmuştur..bundan sonra sende sorma aılevı meselelerını bırak kendı anlatmak ıstıyorsa anlatsın..eger anlatmak ıstemıyorsada kendı bilir..hem başın agrımaz.kaydirigubbakcemile5

neden böyle birşeye takıldın ki...

zaten merak etmen hata..

bu tür işlere girişip ne eşinle nede ailesiyle yüz göz olma.

bence bu akşam eşine hayatım hatalı davrandım elbbette ailelenle ailelerimizle olan sorunları birbirimize anlatmak zorunda değiliz. ama içinden çıkamadığın birşey olursa yanındayım seni üzgün görmek istemiyorum diyip halletmelisin.

ben de zaman zaman kendi annemle, kardeşimle tartışırım, ama eşim bana ne olduğunu sormaz. neden sorsun ki zaten? onu ilgilendiren bir durumsa zaten söylerim. eşim ise ailesiyle bir sorun yaşarsa fikir almak için söyler bana. ben eşinize anlatmaması konusunda hak veriyorum. sonuçta onun ailesi, aradaki kırgınlığı o unutabilir ama siz unutmazsınız. muhtmelen ileride bu olayı söylemenizden çekinmiş olabilir. bende arkadaşlara katılıyorum, böyle ufak olaylar için küs olmayın yerimseniben

bence de anlatması lazım. sonuçta sadece eşi ve ailesi ile ilgili bir konu değil.
bir borç meselesi ve bu bence seni de ilgilendiriyor.evlilikte gizli saklı olmamalı.
eşim ailesiyle ilgili bir konuda benden birşey sakladı çok önemsiz bir konudaydı.sonra tesadüfen öğrendim. sakladığı konu değil ama saklamış olması aramızda ciddi bir soruna neden oldu. zamanında söyleseydi asla üstünde durmazdım ama şimdi sürekli kontrolüm altında.

Butun mesajlari okuyamadim malesef.. :kedi:

Nacizane yorumum:
Evlilik henuz cok taze.. Bu durumda esiniz size henuz tamamen acilmamis olabilir.
Bu illa ki kabugundan cikamiyor anlamina gelmez.. Ailevi bazi sorunlari sirf sizden utandigi icin paylasmak istememis, ve bunu kabaligin arkasina saklanarak gecistirmek istemis olabilir. Sonucta siz o aileye yeni katildiniz..
Bi yandan ailesi, ve diger yandan tazecik hanimin alinganligi tuz biber olmustur belki de.. Bu yuzden sogukluk uzun surmemeli..

Ikimizi de uzmek istemezdim bu durumda diye yaklasabilirsin ona.. Eger anlatma geregi duyarsan, her zaman yanindayim diye ona guven ve sicaklik ver.. Sadece aileden degilmisim gibi disarda tutulmak beni kirdi, ama henuz cok yeniyiz, asabiliriz.. Bunu anlayabilirim gibi yaklasimlarda bulun.. Mutlaka yelkenleri suya indirecektir.. Hemen belli etmese bile sizden taraf rahat bir nefes alacaktir. Bu da size acilmasi dogrultusunda saglam bir adim olacak..

Allah yardimciniz olsun..

ne hakla bağırıyo ya? tamam sormanız hata olmuş olabilir ama bağırması gerekmiyodu.
ilk sayfada ayzmışsınız, eğer ben özür dilersem alışır böyle gider diye. alıştırmayın o zaman!
bi daha her keyfi geldiğinde bağıracaktır size, nasılsa bu gelip özür diliyo diye.
o bağırmasının cezasını çekmeli, yılanın başı küçükken ezilmeli diyorum ben.

:lepi::lepi:yine döktürmüşsün:lepi:laelaelaelaelae

bence olayı senin duyup huzursuz olup üzülmenden çekinmiş cnm keşke üstüne gitmeseydin

bence eşin hatalı
tabiki anlatmak istemeyebilir ama sana bağırmamalıydı
önemli bi şey değil sonra anlatırım deyip konuyu kapatabilirdi ne deme k ailevi mesele ben kimim yahuCADIARZU
ama konuyu uzatma elbet bi ara lafı gediğine sokarsın:lepi:

böyle düşünmektede haklısın aslında aynen dediğin gibi oluyor.olayı düşünecek olursak çok önemli birşey yok.o sinirle bağırmıştır belki.ama küslüğü uzatıncada evlilikte hep buna alışılıyor.her kavga sonunda küslükler uzayıp duruyor.aslında evlilikte her konuda küsüp konuşmamaya alışılmaması lazım.bence konuşun evliliğimizde küslük olmasın bir sorun olduğunda konuşalım çözelim deyin

merhabalar kızlar. cuma akşamı gittik evimize yine konuşmuyoruz tabi.
patates kızartmasıyla köfteyi çok sever kocam yaptım bende yine konuşmadan yedik yemeği bunun üstüne tatlı yerim dedi ve öptü beni başladık gülmeye bi daha bağırma bana sakın dedim oda nolur annemle kardeşimle ilgili anlatmamam gereken bişey olabilir ısrar etme dedi pek üstünde durmadım utanıcak galiba anlatırsa ablasının ona hiç bir maddi destekte yardımda bulunmayıp bide borcumuz varken para istemesi meselesinden .neyse iyiyiz şimdi maşşallah diyelim :)

Sevindim canım senin adına...Anlatmak istemediği şeyler olabilir iyi niyetinden seni düşündüğünden ama bu sen hissetmeden olsaydı keşke...

evlilikte bazı şeyler nasıl başlarsa öyle devam ediyor.eğer kişinin karşısındaki sağır yada aptal değilse kısık bir ses tonu ve düzgün cümlelerle düşünceler anlatılabilir.eşine tavır koyarak bu hareketinin yanlış olduğunu hissettirmekle iyi yapmışsın.emin ol ki bu evliliğinin ileriki zamanlarında ortaya çıkabilecek sorunların önüne geçmiştiralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…