böyle adam olacaksa hiç olmasın daha iyi valla ya ben kendime yeter artarım bundan iyi bakıyorum kendime hem erkek hem kadın oldum ama dimdik ayaktayım.Burdaki genç kızlarımıza yazıyorum ısrarla söylüyorum işiniz gücünüz kariyeriniz olmadan aşık oldum seviiyorum bu adamı diye pat diye evlenmeyin nooolur .iyiki okumuşum işim gücüm var yoksa rezil olurdum.çoğu kadın maddi imkanı olmadığı için aldatılıyor dayak yiyiyor neler neler oluyor ama işi gücü yok gögüs geriyor buna erkeklere boyun eğmeyin okuyun iş bulun hayatınızı kurtarın güçlü olun yeri geldiğinde onlardan güçlü olduğumuzu gösterelim onlara ağlayıp zırlamayalım bırakıldık terkedildik diye sakın ha kesinlikle yalvarmayın yalvartın alttan almayın ilk hamle çok önemli ilk gördüğümde boyun eğseydim bu kadar çabuk sonuç olamazdım ben yine iyi atlattım depresyona falan da girmicem hayat zaten kısa bi de oturup o değmeyen adam için hayatımı mı karartim yaşarım gezerim tozarım hiç umrumda değil vallahi
gerçekten Allah kurtardı seni ya daha geç anlasaydın yol yakınken anlaman iyi oldu sen güçlü bir kadınsın ayakların yere sağlam basıyo yazdıklarından anladığım bu bunuda çok çabuk atlatırsına.s