bu arada kesin boşanacağım şuan ayrı eve çıktım ve bana yalvarmaya başladı avukatımla konuştum derhal boşanacağız elimde bir koz daha var ilişkiye girdik bir kaç kez artık onu nasıl yaptı eczaneye gidip gidip hapı alıyorum falan diyordu bende yukarda bir arkadaş ilaç alıyırmuş falan diye okudum açıkcası şüphelendim galiba o birkaç kez de ilaç zoruyla oldu ki ama onda bile hiç tam ereksiyon olamıyordu ve yaptığımızda kan falan da gelmedi benden geçen perşembe doktora gittim ve bir yırtılma olmadığını halen kızlığımın durduğunu söyledi bunu da mahkeme de kullanacağım 2 aylık evliyiz halen kızım diyeceğim raporu da çarpacam suratına bana noolur böyle yapma diyor yalvarıyor aynı evdede kalmıyoruz artık ben ablamda kalıyorum yeni ev aldım oraya taşınacağım bu hafta sonu onun tek istediği geçinemedik de bişey de öyle ayrılalım diyor rezil olmak istemiyor ilk başlarda üzülüyordum ama bana da yazık değil mi benim arkamdan konuşacaklar sonra kızın neyi vardı ki 2 ay içinde bitti bu iş diyecekler bana diyor ki geçen bir kadın tutalım sen beni onla bas yatakta aldattı de beni boşa diyor ben artık telefonlarını bile açmak istemiyorum bu adamın gittikçe iğrençleşiyor gözümde şu evlilik bitsin dünya turuna çıkıcam o kadar bunalttı beni
o senin nasıl hayallerinle oynadıysa sen de ondan tazminat al, rezil et. bencede konuşma onla bir daha :

Allah ım sen koru böylelerinden tüm genç kızları