bu vesileyle tanışmış oluruzGelir yardım edersin artık dirimcim :dance:
bu vesileyle tanışmış oluruz
canım çok güzel çocuk bakarım bana güven :jeyyar:
dermişim
ohhh ya varya b bizmkler bizi katil edecekler heralde , benimkide sadece yüzüne bakıp sevacekmiş ihtiyaçlarını ben giderecekmşim, tabi babası sakin ve anlayışlı opuyorumnanaktanolacağı için babası bitanesi olackmış, anneside sinirli ve kurallıvalla bizimki planlar bile yapmış,
ben bebeğimizle oynarım,parka götürürüm,sen de
evde iş yaparsın diyor.
oldu gözlerim doldu.
jasmininde belki ikizi olur :jeyyar:
hadi bakalım, bereket derlermiş kız çocuklarına bde ama hayırlısı, bizimkilerde cünmleten tutturmuş kız olsunda kız olsun yok benim oğlum olmalı diyorum çıldırtıyolar beni yaaaCanım kız çocuk olursa daha hayırlı olur derler.Erkek olursa gelin çeker derler.Bakalımkaydirigubbakcemile3 Çin takvimine göre erkek gözüküo ama
Yok almayayım canımkaydirigubbakcemile3 Bir tanesine zor alıştım.İkincisi artık ne olur bilememkaydirigubbakcemile3Zaten ne bizim tarafta ne de kocişin tarafında ikiz yok
ohhh ya varya b bizmkler bizi katil edecekler heralde , benimkide sadece yüzüne bakıp sevacekmiş ihtiyaçlarını ben giderecekmşim, tabi babası sakin ve anlayışlı opuyorumnanaktanolacağı için babası bitanesi olackmış, anneside sinirli ve kurallılmaz lduğunda pek düşkün olmayacakmış, dirim napcaz biz bunlarla :))
hadi bakalım, bereket derlermiş kız çocuklarına bde ama hayırlısı, bizimkilerde cünmleten tutturmuş kız olsunda kız olsun yok benim oğlum olmalı diyorum çıldırtıyolar beni yaaa
niye kız güzel olur,bi elinden biri diğerinden biri tutar gezersiniz, hem bi defa zahmet çekmiş olursu :))
Ayyy geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün pek çok sohbet etmişsiniz.
Ana konu bebiş sanırım :)
İşleri azalttım geldim inşallah,yeni birşey çıkmazsa
yapamadım dirim yawww
çok tipsiz oldu sildim geri:))
zordur ya annemden biliyorum ama çokta zevkli herkesin ilgisi oluyo ikizler :)) ama yinede hayırlısı rabbim çekemeyeceğimiz yükü vermez sırtımıza heralde :))Canım valla ben bu dönemde 2 çocuğa nasıl bakarım.Düşünsene 2 katı herşey:bbo:Tabii Allah vermişse yapcak birşey yok:umursamaz:
canım hoşgeldin biz tanıştık dirimle , süperdiAyyy geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün pek çok sohbet etmişsiniz.
hadi yaaa tühhhyapamadım dirim yawww
kaydirigubbakcemile3 Ay angel kokoş olduğumdan da değil ordaki kızın gözlerini açıp kapaması hoşuma gitti ondan seçtim o ruh halinikaydirigubbakcemile3
Neyi yapamadın cnm?
zordur ya annemden biliyorum ama çokta zevkli herkesin ilgisi oluyo ikizler :)) ama yinede hayırlısı rabbim çekemeyeceğimiz yükü vermez sırtımıza heralde :))
canım hoşgeldin biz tanıştık dirimle , süperdi
hadi yaaa tühhh(
ne güzel olurdu valla,
Evet canım tanışsak keşkeopuyorumnanaktan Eminim bakarsın canım ne olcak çocuk bakmayla.Ben de bgn itibariyle bebek mmaları fiyatları,bez fiyatlarına bakmaya başladımkaydirigubbakcemile3
canım bizimkiler blöf yapıyo sanki:)))ohhh ya varya b bizmkler bizi katil edecekler heralde , benimkide sadece yüzüne bakıp sevacekmiş ihtiyaçlarını ben giderecekmşim, tabi babası sakin ve anlayışlı opuyorumnanaktanolacağı için babası bitanesi olackmış, anneside sinirli ve kurallılmaz lduğunda pek düşkün olmayacakmış, dirim napcaz biz bunlarla :))
hadi bakalım, bereket derlermiş kız çocuklarına bde ama hayırlısı, bizimkilerde cünmleten tutturmuş kız olsunda kız olsun yok benim oğlum olmalı diyorum çıldırtıyolar beni yaaa
niye kız güzel olur,bi elinden biri diğerinden biri tutar gezersiniz, hem bi defa zahmet çekmiş olursu :))
canım hoşgeldin,banada bir iş geldi şimdi.10 dk'lık bişey Allahtan:))Ayyy geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün pek çok sohbet etmişsiniz.
canım nerde problem oldu,neden tipsiz anlamadımyapamadım dirim yawww
Canlarim
Vedalasmak için geldim
Nihayet tatile ayriliyorum 3 hafta için
Persembe gunu uçuyoruz insallah
dualariniz eksik etmeyin, herkese guzel guzel tatiller dilerim
Allaha emanet olun
Hepinizi çok seviyorum guzellerim benim
Geldigimde hayirli haberler duymak isterim insallah
Hosçakalinnnnn
ne güzel olurdu valla,
alınyazımsına bugün onu diyordum.internetten yazışıp,arkadaş olduk diye kaydirigubbakcemile3
canım bizimkiler blöf yapıyo sanki:)))
benide evin temizlikçisi vede bakıcısı ilan etti,süt depom benim diyor :umursamaz::kedi:
eşim aradı biraz önce bugünün anlam ve önemini sordum.artık ezberlemiş,sorunca cevap veriyor.bende seni onun için aramıştım diyor,numaracı.
valla ya üç kağıtçı bunlar, küstürecekler barışmıycaz sonra, benimkine sorsan hatırlamaz kesin :))) yıldönümlrinde süperdirde ay dönümü bilmiyoruz :))
yükle kızz ger, silersin olmazmıay aslın da benim de resim yükleyesimgeldi ama.kociş ekleme demişti istemiyo.ama yüklesem mi napsam bilemedimCADIARZU
Canlarim
Vedalasmak için geldim
Allaha emanet olun
Hosçakalinnnnn
canım hoşgeldin inş çok ii geçer tatilin nasılsun
Canlarim
Vedalasmak için geldim
Allaha emanet olun
Hosçakalinnnnn
ay aslın da benim de resim yükleyesimgeldi ama.kociş ekleme demişti istemiyo.ama yüklesem mi napsam bilemedimCADIARZU
Canlarim
Vedalasmak için geldim
Allaha emanet olun
Hosçakalinnnnn
ne güzel olurdu valla,
alınyazımsına bugün onu diyordum.internetten yazışıp,arkadaş olduk diye kaydirigubbakcemile3
canım bizimkiler blöf yapıyo sanki:)))
benide evin temizlikçisi vede bakıcısı ilan etti,süt depom benim diyor :umursamaz::kedi:
eşim aradı biraz önce bugünün anlam ve önemini sordum.artık ezberlemiş,sorunca cevap veriyor.bende seni onun için aramıştım diyor,numaracı.
canım hoşgeldin,banada bir iş geldi şimdi.10 dk'lık bişey Allahtan:))
canım nerde problem oldu,neden tipsiz anlamadım
ataç vardı ya silememiştin,ordan yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?