Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ostim demi çalıştığın yer angel.eryamanı da bilirim.ay ne güzel olur buluşsak yaa.ay kızlar benim şimdi çıkmam lazım.gelicem birazdan ama. siz konuşun bu buluşma işini.

evet canım ostim ama girişi işte
aa ne güzel o zaman eryamanıda bildiğine göre ankaraya gelince seni bize bekliyorum çayayerimseniben

yükledinmi angel

ya albümü oluşturdum ama resim yükleyemiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor acaba küçültmemmi lazım :uhm:

ya eşim bana şimdiden süt deposu diyor
eşime daha çok düşkün olurmuş,acıktıkça sana gelir diyor:umursamaz:

jazmininki bana erkek gibi geliyor :kedipuyorumnanaktan

Gerçekten mi.Ya ben çocukları çok sevdiğim için hiç farketmiyor benim için.Dediğim gibi önce sağlık.Erkek anası olmak da ii hakaydirigubbakcemile3

:jeyyar: ilk defa mı gördün

Yok canım daha önceden gördüydüm;emme bgn daha bi gözel geldin gözüme:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bilgisayarından paint'e gir
Dosya menüsünden aç'a gir
aç'a girdikten sonra hangi resmi yüklemek istiyorsan onu bul,seç
resim açılacak,resmi küçültmek içinde
yine üst kısımda resim isimli menü var,ona tıkla
uzat/eğ'i tıkla
sadece en üstteki yatay dikeyi %40 yap.(aşağıdakilere dokunma,resmin eğik çıkar:)))
küçülttükten sonra resmi bilgisayarına kaydet canım
küçülttüğün bu resmi yüklemeye çalış
hadi görüm seni:)))))

datlum benim,o senin güzelliğin kaydirigubbakcemile3

valla usta dirim o ilir bu şleri :))
jazmininki bana erkek gibi geliyor :kedipuyorumnanaktan
ya bende önce kız dedim sonra yok erkek diye ama yani jazmin her ikisnede müsait sin bence :))
Hayır canım;ama babası kız istiyor.benim için hiç farketmez.Allah sağ salim dünyaya getirmeme yardımm etsin başka birşey istemiyorum.
öff benimkide kız istiyo am bende ekek, oğlum olsun önce sonrada kızım, hatta teyzesiyle dayısı gibi beraber gelsinler, 1 erkek 1 kız ikiz :))
ya eşim bana şimdiden süt deposu diyor
eşime daha çok düşkün olurmuş,acıktıkça sana gelir diyor:umursamaz:

allahım dirim bizim bu kocalardan nedir çektiğimiz, benimkide ban diyo, babasına düşkün olacak çocuklarım diye, bende diyom oldu 9ay taşı büyüt sonra babcı olsun, yok öyleee, ozaman cefasınıda sen çek, ama mümkünatı yok cefasını biz çekcez :gitme:

valla bizimki planlar bile yapmış,
ben bebeğimizle oynarım,parka götürürüm,sen de
evde iş yaparsın diyor.
oldu gözlerim doldu.
jasmininde belki ikizi olur :jeyyar:

Canım kız çocuk olursa daha hayırlı olur derler.Erkek olursa gelin çeker derler.Bakalımkaydirigubbakcemile3 Çin takvimine göre erkek gözüküo ama

valla bizimki planlar bile yapmış,
ben bebeğimizle oynarım,parka götürürüm,sen de
evde iş yaparsın diyor.
oldu gözlerim doldu.
jasmininde belki ikizi olur :jeyyar:

Yok almayayım canımkaydirigubbakcemile3 Bir tanesine zor alıştım.İkincisi artık ne olur bilememkaydirigubbakcemile3Zaten ne bizim tarafta ne de kocişin tarafında ikiz yok

Yok almayayım canımkaydirigubbakcemile3 Bir tanesine zor alıştım.İkincisi artık ne olur bilememkaydirigubbakcemile3Zaten ne bizim tarafta ne de kocişin tarafında ikiz yok

ozaman hemen gaz verelim kaydirigubbakcemile3
canım ha bir tane ha iki tane ne farkedecek,ikisini aradan çıkarmış olursun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…