:jeyyar: ilk defa mı gördünGördüm dadlum.:jeyyar: Pek de bi gözel olmuşsun:1ninca:
ostim demi çalıştığın yer angel.eryamanı da bilirim.ay ne güzel olur buluşsak yaa.ay kızlar benim şimdi çıkmam lazım.gelicem birazdan ama. siz konuşun bu buluşma işini.
yükledinmi angel
jazmin bebeğinin cinsiyetini hissediyomusun
jazmininki bana erkek gibi geliyor :kedipuyorumnanaktan
Hayır canım;ama babası kız istiyor.benim için hiç farketmez.Allah sağ salim dünyaya getirmeme yardımm etsin başka birşey istemiyorum.
jazmininki bana erkek gibi geliyor :kedipuyorumnanaktan
:jeyyar: ilk defa mı gördün
amin canım benim kokoş arkadaşımzemuszemus
Gerçekten mi.Ya ben çocukları çok sevdiğim için hiç farketmiyor benim için.Dediğim gibi önce sağlık.Erkek anası olmak da ii hakaydirigubbakcemile3
Yok canım daha önceden gördüydüm;emme bgn daha bi gözel geldin gözüme:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
valla usta dirim o ilir bu şleri :))evet canım ostim ama girişi işte
aa ne güzel o zaman eryamanıda bildiğine göre ankaraya gelince seni bize bekliyorum çayayerimseniben
ya albümü oluşturdum ama resim yükleyemiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor acaba küçültmemmi lazım :uhm:
ya bende önce kız dedim sonra yok erkek diye ama yani jazmin her ikisnede müsait sin bence :))jazmininki bana erkek gibi geliyor :kedipuyorumnanaktan
öff benimkide kız istiyo am bende ekek, oğlum olsun önce sonrada kızım, hatta teyzesiyle dayısı gibi beraber gelsinler, 1 erkek 1 kız ikiz :))Hayır canım;ama babası kız istiyor.benim için hiç farketmez.Allah sağ salim dünyaya getirmeme yardımm etsin başka birşey istemiyorum.
ya eşim bana şimdiden süt deposu diyor
eşime daha çok düşkün olurmuş,acıktıkça sana gelir diyor:umursamaz:
valla bizimki planlar bile yapmış,valla usta dirim o ilir bu şleri :))
ya bende önce kız dedim sonra yok erkek diye ama yani jazmin her ikisnede müsait sin bence :))
öff benimkide kız istiyo am bende ekek, oğlum olsun önce sonrada kızım, hatta teyzesiyle dayısı gibi beraber gelsinler, 1 erkek 1 kız ikiz :))
allahım dirim bizim bu kocalardan nedir çektiğimiz, benimkide ban diyo, babasına düşkün olacak çocuklarım diye, bende diyom oldu 9ay taşı büyüt sonra babcı olsun, yok öyleee, ozaman cefasınıda sen çek, ama mümkünatı yok cefasını biz çekcez :gitme:
valla usta dirim o ilir bu şleri :))
ya bende önce kız dedim sonra yok erkek diye ama yani jazmin her ikisnede müsait sin bence :))
öff benimkide kız istiyo am bende ekek, oğlum olsun önce sonrada kızım, hatta teyzesiyle dayısı gibi beraber gelsinler, 1 erkek 1 kız ikiz :))
allahım dirim bizim bu kocalardan nedir çektiğimiz, benimkide ban diyo, babasına düşkün olacak çocuklarım diye, bende diyom oldu 9ay taşı büyüt sonra babcı olsun, yok öyleee, ozaman cefasınıda sen çek, ama mümkünatı yok cefasını biz çekcez :gitme:
valla bizimki planlar bile yapmış,
ben bebeğimizle oynarım,parka götürürüm,sen de
evde iş yaparsın diyor.
oldu gözlerim doldu.
jasmininde belki ikizi olur :jeyyar:
Yok almayayım canımkaydirigubbakcemile3 Bir tanesine zor alıştım.İkincisi artık ne olur bilememkaydirigubbakcemile3Zaten ne bizim tarafta ne de kocişin tarafında ikiz yok
ozaman hemen gaz verelim kaydirigubbakcemile3
canım ha bir tane ha iki tane ne farkedecek,ikisini aradan çıkarmış olursun ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?