Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm arkadaşlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli çok uzun süredir kk ya girememişdim umarım beni unutmadınız
eve net baglatınca inşallah daha çok görüşürüz hepinizi çok özledim

ınfantacım mrb cnm,sık sık görüşmeyi umud ediyoruz bizlerde.

Teologcum günaydın msj nı şimdi gördüm saat 19)))))))))))
ıyi akşamlar.

Malum bugün pazar olunca tüm arkadaşlar bir yerlerde olmalı.Biz bugün eşimle çok geç kalktık,kahvaltı keyfini tamamladığımızdasaat 14o dü,sonra birkaç alışveriş merkezine gittik.
Bana 4 pantalon aldık,Mango'ya gitme şansınız varsa acaip indirimler var.Geçen ay beğenip almadığım 56 tl lik pantalonu 22 liraya aldık.

Şimdi ablamla ortak bir arkadaşımızın iki oğlunun sünnetine gidiyorum,erken dönersem gelirim klübe.Hepinizi çok öpüyorum

iyi eglenceler mısraa cım bizim için de döktürzemuszemus

bu saatte anca ben olurum kim olcakkaydirigubbakcemile3 yatmadan önce sporumu yaptım duşumu aldım şöle bi geziniyodum.durun ışıkları da kapatıp öle gidiyim...

günaydın kısslarrr
hepinize güzel bir gün ve güzel bir hafta dilerim.
(keşke çalışmasaydım şimdi evde olsaydım:-(( kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum çünkü)

ii diyelim ii olalım cnm sen neden keyifsizsin bugün çok mu yoruldun dün
tubiş günaydın cnm sen nasılsın

günaydın kızlar,

nasılsınız?

günaydın tubis ben biraz yorgun ve tatsızım sen nasılsın

ii diyelim ii olalım cnm sen neden keyifsizsin bugün çok mu yoruldun dün
tubiş günaydın cnm sen nasılsın

evet canım ya dün bütün gün ayaktaydım
1 gün tatil olunca yetmiyor ve insan nereye yetişeceğini bilemiyor
kahvaltıdan sonra evi temizledim sonra kuaföre gittim geldim akşam üzeri sonra yemek yaptım sonra yemek yedik sonra ütü sonra sonra...
öle yani canım yorcuu bir hafta sonuydu:gitme:

ah cnm arkadaşım ya inş en yakın zamanda hamiş olursunda evde olmanın tadını çıkarırsın Allaha çok şükür şuan ben çok rahatım çalıştığım dönemleri düşünüorumda çookk zor gelio o günler bizde cumartesi 3 e kadar çalışırdık bi te pazarımız boştu anlıorum seni cnmm

bende biraz yorgunum kızlar, hafta sonu düğün vardı dünde gelen misafilerin bir kısımı bana geldi yoruldum ama güzeldi.
cssacım, bebiş nasıl?
angel, neden tasızsın hayırdır.

bebiş ii inş cnm en son geçen hafta görmüştüközlüo insan yaaa ultrasonda bile:)neyse şimdi belki gülersinizde inş hamile olduğunuzda anlarsınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…