Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

nişanlım bir mandırada iş buldu evi bakalım bu hafta bakacağız sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat

günaydın şekerler

herkeste bir durgunluk var bugün yada bana öylemi geldi .. benide fenalık bastı sıcak bi yandan daralma bi yandan boğulucam gibi geliyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum

aaa inanmıyorum hayırdır hamiş haberi var angel ihtimal mi var yoksa hamilemisin

yok canım kesin değil ihtimal dedim
hani belki olabilir dedim:kedi:

inşallah canım,hadi bakalım tatil dönüşü güzel haberler verin bana kaydirigubbakcemile3

canım nedir bizim bu halimiz,haftasonu Allahtan dinlenebildim
zor yani,çalışıp evli olmak

inş canım bakalım bu ay içimde bir ümit var

günaydın şekerler

herkeste bir durgunluk var bugün yada bana öylemi geldi .. benide fenalık bastı sıcak bi yandan daralma bi yandan boğulucam gibi geliyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum

günaydın pamuğum
hava sıcak ve basık bugün ondandır canım
dikkat et kendine oku üfle ferahlarsın canım:Saruboceq:

herkese günaydın...bugün başardım erken kalkmayı saat 10:30 gibi kalktım şimdi kahvaltımı ediyorum pc başın da:)

günaydın şekerler

pamuğum canımın içi günaydınnnnn opuyorumnanaktan
bebişlerin nasıl opuyorumnanaktan
canım hepimizde var bir yorgunluk,
bende sabah sabah yürüyüş yaptım klava:kaydirigubbakcemile3
ayılamadım da daha :kedi:
sen nasılsın?sıcaklar bunaltmaya başladı değil mi canım?Allahtan evdesin canım
çalışmış olsaydın senin için zor olacaktı,ayaklarını uzat keyfine bak canım,
öğleden sonra kurs yokmuş bizimde zaten asmayı düşünüyordum :kedi:kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın...bugün başardım erken kalkmayı saat 10:30 gibi kalktım şimdi kahvaltımı ediyorum pc başın da:)
birsancığım günaydın şekerim sporun nasıl gidiyor canım
canım iyi erken kalkmışsın kaydirigubbakcemile3
keşke bende haftasonları 10 lara kadar uyusam ne güzel olur opuyorumnanaktan

nişanlım bir mandırada iş buldu evi bakalım bu hafta bakacağız sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat
hayırlı olsun canım inş herşey dilediğince olur yaa bu dönem gerçekten çok sıkıntılı geçiyo dilerim herşey yoluda giderde sizde yuvanıza kavuşursunuz :çok üzgünüm: benimde eşim burrdaydı hafta sonu, güzel geçti gezdik, beraber kursa gittik, evmizde misafir bile ağırladık :)) kuzeni gelmiş ist dan, evdede çaydan başka bişey yktu çay ikram ettik bide biskvi falan, ama giderken çok dokundu herkes evinin kapısını açmaya giderken bizde evimizin kapısını kitledik, bilmiyorum neolur yani dün diyorum evlenmek kavumak demek değilmiş ( ama sabır yinede, sizin tarih ne zamandı teo
günaydın şekerler

günaydın canım bende daralıyorum aynen, naber

hoşgeldin canım naber :)

angel cim senden naber ne var ne yok

alınyazımsın eşin geldi gitti sanırım
zaman nasıl geçiyor bak,bende anlamıyorum
bide bakmışsın benim kociş askere gitmiş,ikimizde
eşlerimizi bekliyoruz opuyorumnanaktan
bazen zamanın geçmemesini istiyorum :gitme:

alınyazımsın hayırlısıyla agustos un ilk haftası inşallah eşinle en kısa zamanda kavuşursun ben de yaklaşık 3 yıl yrı yasadım ama evliyken daha zordur heralde

günaydın canım
baya erken kalkmışsın yani:kedi:
ay dün gece saat 1 de spor mu yapıyordun sen eh o yorgunluğun üstüne bu saatte kalkman normal
ayrıca 2,5 kg vermişsin bide üzülüyosun daha ne olcak :mymeka:

birsamcığım günaydın şekerim sporun nasıl gidiyor canım
canım iyi erken kalkmışsın kaydirigubbakcemile3
keşke bende haftasonları 10 lara kadar uyusam ne güzel olur opuyorumnanaktan

spor iyi gidiyor.çok şükür.18 gün oldu hala yılmadım.3 kg gitti ama:lepi:bu bi mucizedir benim içinkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk hayatım.iyiyim çok şükür.sen buruksun biraz yine sanırım.inan çok üzülüyorum söleme böle.senle aynı şeyleri eşimle nişanlıyken yaşadım ben.seni o kadar iyi anlıyorum ki.ve diyorum ki tek çaresi sabır,zaman ve dua...

iyi canım ben biraz yorgun ve halsizim
sen nasılsın

ben yeğen istiyorum:roflol:

selam teocum nasılsın canım
bende istiyorum bende

valla haklısın ya bazen insan anlayamıyo, şuan çok zor geçiyo ama arkaya dönüp bakınca ne zaman 6 ay bitti diyorum, inş bizim koçişler çabucak döner be dirim, artık onlar yokken sarılığp ağlarız senle (
alınyazımsın hayırlısıyla agustos un ilk haftası inşallah eşinle en kısa zamanda kavuşursun ben de yaklaşık 3 yıl yrı yasadım ama evliyken daha zordur heralde

canım inş hayırlısıyla atatırsınız düğününüzü en güzel şekilde :))inş canım çabucak kavuşalım hepimiz, ayrı kalmışsın emin ol anlarsın halimdende dediğin gibi evliyken çok zor ilk kez bu hafta annemlere gitmek istemedim allah yokluklatrını göstermesin ama benim yerim orsı değilki, kendi evimizi kapatıp başka evlerde yaşamak zor.bizde hep ayrı geçirdik maalesef 26 ay beraber 27 ayrı :)) dilerim ayrılığımız 37 ayı geçmze :) amna hayırkısı ya vardır bi hayır.inş yeni çiftlerimiz ayrılmasın yeterki :)

yok yok 3 kg 2,5 olur mu bi yannışlık olmuş.sanki arada çok fark varkaydirigubbakcemile3
aama spor yaparken çok af edersiniz ter akmayan yerim kalmıyo.onun için gr mın bile önemi büyükyerimseniben

canım nasıl yani düğün ağustosta mı :1shok:zemuszemus

dirim naber kız:)) yemek fena değil gitcenmi yemeğe
canım gitmicem,kemalpaşayı pek sevmiyorum :umursamaz:
evden getirdim :kedi:
sen napıcan kaydirigubbakcemile5

birsam süpersin yaa maşallah kilo için :)) canım benim gerçekten sana eski günlerini hatırlattığımı bende hissediyorum, bu hafta depresyonda olmayacağım da inş sadece biraz burukluk var yaa, gitti yaa ondan. 2 -3 haftadır zorluo, öncede çok zor değildi gidiş gelişler, hatta ailemle olmaktan çokta zevk alıyodum yokluğu bahane oluyo gün geçiriyorum diyodumda bu aralar zor geliyo, ama geçecek inş, seneye bu vakitler beraber olcaz inş, dediğin gibi sabır ve duadan başka çare yok , bugün iyi olcam ama söz :)) sen nasılsın ne var ne yok
iyi canım ben biraz yorgun ve halsizim
sen nasılsın

selam teocum nasılsın canım
bende istiyorum bende

canım ya inş bebek yorunluğu olsun diyelim :)) bende iyiyim eşimi gönderdim dün yine, hafta sonu çok güzeldi, gezdik eğlendik ama çabucak bitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…