Boraniyi hangi sebzeden yapıyorsunuz?
Biz yeşil fasülye yada kabaktan yaparız cnm
Dirimcim hayır makinede yapmıyorum ekmekleri fırında pişiriyorum.Küçük parçalar halinde yapıyorum hamburger ekmeği gibi kesme derdide olmuyor ii oluyor.Geçen hafta Perşemde Dr.Oetker in instant mayasının arkasındaki kavrulmuş susamlı ekmeği yaptım misafirler beğendi.:)
ıspanaktan yapıyoruz hayatım
ıspanagı kavurup azıcık içine un katıyosun sonra sarımsaklı yogurt
özellikle şirin ile şirineye bayıldım canım kaydirigubbakcemile2Boraniyi hangi sebzeden yapıyorsunuz?
Biz yeşil fasülye yada kabaktan yaparız cnm
Dirimcim hayır makinede yapmıyorum ekmekleri fırında pişiriyorum.Küçük parçalar halinde yapıyorum hamburger ekmeği gibi kesme derdide olmuyor ii oluyor.Geçen hafta Perşemde Dr.Oetker in instant mayasının arkasındaki kavrulmuş susamlı ekmeği yaptım misafirler beğendi.:)
Evimle ilgili yorumun içinde teşekkür ederim o resimleri 2009 yaz gelinlerinin ısrarı üzerine (küsmüşlerdi saklıyorum diye düşünerek)aniden çekmiştim pek derli toplu değildi ortalık :)
Jazmincim iyiyim cnm sende iyisindir umarım.
Birsamcım şimdi mi kayınvalidenle oturmayı teklif ediyorlar tam olarak anlamadım
jazmin camdankalp birsam hoşgeldiniz
jazmincim nasılsın bugun?
camdankalp hayatım o gunlerde gelir tekrar bunlar yıne mucızeyı yaşadıgın gunler çok ararsın sonra
birsamcım böyle densiz insanlar vardır heryerde çok ayıp etmişler ama boşver herşeyde bi hayır vardı ayrıca da her şakanın altında bi gerçek payı vardır
herkes senın tavrının ne olacagını ogrendi bu iş bu kadarkaydir:lepi:
özellikle şirin ile şirineye bayıldım canım kaydirigubbakcemile2
instant maya hala kullanmadım
evde durup duruyor
yaş maya gibi kabartıyor mu canım
jazmin camdankalp birsam hoşgeldiniz
jazmincim nasılsın bugun?
camdankalp hayatım o gunlerde gelir tekrar bunlar yıne mucızeyı yaşadıgın gunler çok ararsın sonra
birsamcım böyle densiz insanlar vardır heryerde çok ayıp etmişler ama boşver herşeyde bi hayır vardı ayrıca da her şakanın altında bi gerçek payı vardır
herkes senın tavrının ne olacagını ogrendi bu iş bu kadarkaydir:lepi:
hoşgeldin canım,oh oh tavuklar pilavlar salatalar...
ay bi an önce düzelsemde eskisi gibi yemekler yapsam evimi temizlesem hiç bişiden midem bulanmasa off
hoşgeldin şekerKIzlar ben geldim tekrardan.
Tubişcim iyiyim tatlım,sen nasılsın?
Dirimcim evlilik takvimin hayırlı uğurlu olsun canımcım.Nasılsın??
Mısracım merhaba,nasılsın tatlım??
Haktancıım maşallah yine döktüreceksin bakıyorum...
canım böyle şeyle şakayla başlarherkese mrb kızlar cnm acaip sıkkın çok sinirliyim.kısaca anlatayım
az önce msn de eşimin yeğeni ile konuşuyoduk.tel çaldı o arada eşim aradı.bi yandan msn de yazılanları okuyodum bi yandan eşimle konuşuyodum.eşimin yiğeni hadi gözün aydın kaynanala oturuyosun yazmaz mı.şok oldum.ewşim neyle ilgileniyon bilmem ne dedi ben bişi diuyemedim kapattı o da teli.biz yiğeni ile konuşmaya devam ettik dedim böel bişey için zorlanırsam bu iş boşanmaya kadar gider.dedim benden sana izin bu dediklerimi istediği kişiye söleyebilirsin.,
eşimi aradım sonra anlattım tabi hemen hani bi ara istiyodun beraber oturmayı felan dedi
ben onu diyeli 3 sene geçti ve ben onu daha çabuk evlenebilelim die dedim.ben hem 4 sene bekleyecem evlenmek için hemde ananla aynı evde mi oturcam dedim.şunu sakın unutma böle bişi için ısrar edilirse bu işin sonu boşanmaya kadar varır dedim
o arada msn den yiğeni yenge şaka yaptım desem ne dersin demez mi
bende dayınla birbirimize girdik desem sen ne dersin dedim bişi diyemedi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?