canım öyle deme
doğumdan sonra kilolarını veremeyen okadar kişi varki
geçen eşimin akrabasına gittik oturmaya
durup durup ne güzel zayıfsın demeye başladı,üç çocuk doğurdum kilolar kaldı felan dedi
ordan kayınvalidem duyduğu farketmedi tabi :umursamaz:
dirimde doğum yapsın o da kilo alır dedi.daha çocuğu yok bişayi yok dedi valla
dert oldu içime,vermessem çatlarım zaten -tatlicadiarzu-
Canım annem sağolsun bana hemen doğumdan sonra korse tak,yoksa kalır dedi.Ben de öyle yapıcam bakalım:)
parası iyiyse kabul etmek isterim ama benimde ailem ve eşim istemezdi kesinlikleben zaten daha oncedende yapmıstım ıngılızce ogretmenlıgı
amaç tecrube degıl bu saatten sonra amaç para olurkaydirigubbakcemile3
ama ben eşim ve ailem uzak yerlere gıtmemi hiç istemıyolar sankı kırılcak bıbloyum ben
bana kalırsa iyi para olursa neden olamsın
canım benim hiç merak etme bebeğin peşinden koşarken korselere gerek kalmadan eskı halıne geri döneceksınkaydirigubbakcemile3
korse olayını ilk defa duyuyorum
Canım annem sağolsun bana hemen doğumdan sonra korse tak,yoksa kalır dedi.Ben de öyle yapıcam bakalım:)
haktan ağzından bal damlıyor canım ya,ne güzel olur,ya bide doğum izni bittikten sonra kalan kilolarla nasıl gideceğim aylıksız izin mi alsam ne kaydirigubbakcemile3canım benim hiç merak etme bebeğin peşinden koşarken korselere gerek kalmadan eskı halıne geri döneceksınkaydirigubbakcemile3
parası iyiyse kabul etmek isterim ama benimde ailem ve eşim istemezdi kesinlikle
kesinlikle babam kızım özel sektör değil mi, burdakiler dururken ta polatlıya mı gideceksin derdi yani :umursamaz:
tabi eşinle ailenle karar vereceksin
sonuçta hergün 1 saat gidiş 1 saat geliş,yolu sen çekeceksin akşam kaçta çıkacaksın eve kaçta geleceksin,ev işiydi,eşinle ne zaman ilgileneceksin birde canım
bu tarz dersaneler haftasonuda çalışıyor,eşinin izin günlerini bilmiyorum ama çakışmayabilir
haktan ağzından bal damlıyor canım ya,ne güzel olur,ya bide doğum izni bittikten sonra kalan kilolarla nasıl gideceğim aylıksız izin mi alsam ne kaydirigubbakcemile3
bencede bu iş yaş gibi sanki
bilmiyorum ama öğretmenlikten ziyade kendi alanınla ilgili işler daha iyi gibime geliyor.
artı bide ders anlatmak çok yoruyor insanı,
canım bugün ki yemeğini hazırladın mı?
menüde ne var cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım o kilolar mısafır boşver sen kiloları
bebek olduktan sonra gece uykusu yok hemde emziriyosun hemde bıraz buyuyunce iyice peşinden koşuyosun eee bu sırada evdekı öbür koca bebekte bakıma muhtaç superman olup çıkıyosun böylece ne kilo kalıyo ne de başka bişe
sorma canım benimde canım çekti,yarına artık opuyorumnanaktancanım daha yemeği yapmadım şimdi kalkıyodum bende yemek yapma saatım geldikaydirigubbakcemile3
bugun menude taze fasulye makarna salata bıde çok canımı çektirdiniz yoğurtlu patlican közlemesi varkaydirigubbakcemile3
haktancım bende geçmişi okudum
ne güzel muhabbet etmişsiniz
tabi sizi okurken de ne yemek yapacağımı düşünüyordum.
kalkmam lazım şimdi patlıcanları közleyeyimde salatasını yapayım
bugun mezelerden gittik canım
bende patlıcan salatası yaptım
o kadar çok konuştukki herkes patlican közlüyo bugunkaydirigubbakcemile3
kolay gelsın hayatım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?