Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:roflol: :roflol:cidden kaçtılar yaw
tamam sormucam sormucam gelin....:sm_cool:
ay ne güsel dirim şimdi kocişi ile oturuyodur..

Evet pokacım ya...Dirim ne güzel oturuyordur valla....Keşke biz de oturabilsek.Ben patladım bugün resmen yaaa:umursamaz:

lalecim memnun oldum canım

bende memnun oldum canıma.s.

Evet pokacım ya...Dirim ne güzel oturuyordur valla....Keşke biz de oturabilsek.Ben patladım bugün resmen yaaa:umursamaz:

al bendede okadar jasmin yaaaa poffffffff
ne yemek yapsam die yemek sitelerini geziom:)
gerci eve gidince kociş filan yok ama olsun yarına:)

bende memnun oldum canıma.s.

al bendede okadar jasmin yaaaa poffffffff
ne yemek yapsam die yemek sitelerini geziom:)
gerci eve gidince kociş filan yok ama olsun yarına:)

Benim dünden yemeğim vardı.Ondan rahatım.Cuma da zaten dışardayız dolayısıyla yan gel osman tarzındayımkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dünden yemeğim vardı.Yarına da ravioli yapcak kociş.Ondan rahatım.Cuma da zaten dışardayız dolayısıyla yan gel osman tarzındayımkaydirigubbakcemile2

ohhh süpper valla jasmincimmmm
yalnız kociş marifetli olsa gerek ravioli filan vayyyy:) italyan mutfağı bile var yani:)
neyli yapıo. tarif alalım kocişte:) valla bende olsam yan gel osman tarızında olurdum:)

ben geldim kısslar
naptınız bakalım

yasmincim resimlerine bayıldım canım
çok güzelsin gelinliğin ve saçın çok hoş
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın
gittiğin yerlerde süper rüya gibi ya inş bi gün bizde gideriz:))

angel cim biz de tam seni soruyoduk acaba angel in gercek adı ne die:)

ohhh süpper valla jasmincimmmm
yalnız kociş marifetli olsa gerek ravioli filan vayyyy:) italyan mutfağı bile var yani:)
neyli yapıo. tarif alalım kocişte:) valla bende olsam yan gel osman tarızında olurdum:)

Canım valla ben sadece raviolileri pişmesini sağlıyorum.Gerisi kocişe kalıyor..Evet canım baya marifetlidir kociş.Özellikle İtalyan mutfağında.Yurtdışında bir İtalyan rest. da yöneticilik yapmış zamanında...Oradan pek çok şey bilir...

Hoşgeldin canım.Bol bol resimleştik canım:)
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.İnşallah tatlım inşallah gidersiniz sizde.İnsanın hayatında 1 kez de olsa görmesi gereken yerler...Gerçekten tarihlerini o kadra güzel korumuşlar ki...keşke biz de yapabilsek..
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…