- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Canım valla ben sadece raviolileri pişmesini sağlıyorum.Gerisi kocişe kalıyor..Evet canım baya marifetlidir kociş.Özellikle İtalyan mutfağında.Yurtdışında bir İtalyan rest. da yöneticilik yapmış zamanında...Oradan pek çok şey bilir...
Hoşgeldin canım.Bol bol resimleştik canım:)
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.İnşallah tatlım inşallah gidersiniz sizde.İnsanın hayatında 1 kez de olsa görmesi gereken yerler...Gerçekten tarihlerini o kadra güzel korumuşlar ki...keşke biz de yapabilsek..:umursamaz:
hoşgeldin canım:)MErhaba Kızlar NAsılsınız. Evli DEğilim
ama biz demin söledik kendikileerimiziiiidelikafaduldenBen biliyorum:sm_cool:-tatlicadiarzu-
valla süper jasmincimmm.. ellerine sağlık
hoşgeldin canım:)
ama biz demin söledik kendikileerimiziiiidelikafadulden
bende iyiyim canım ya sorma valla çok korktum
bizdeeee ama önce kavuşmak lazımda eşimin dışarda olması nedeniyle hep başka şehirlerde buluşuyoruz neyse kavuşunca gezeriz inş kaydirigubbakcemile3
amin amin inş allah aratasın kimseye
yok ya sorma, dün bi kumaşçıya telafoncuya uğrayım derken saat 7 olmuştu eve gittim 19,30 zaten saattede kapatıyolardı, bugüne kaldı,onun bugüne kalması gibi seyahatte pazartesiye kaldı misafirhanede yer yokmuş, alt üst oldu planlar güya eşimle görüşçektik mafoldumben neyse vardır bi hayır
Merhaba kızlar yeni evliler kervanına bende katıldım ....
bugün tam 8 gün oldu dumanları üstünde ama şimdiden iyi kilo aldım yaaa
tek sıkıntım buuu....
Tamam canım...:gitme:
Angel yine kayboldu yalmaz:
angel cim biz de tam seni soruyoduk acaba angel in gercek adı ne die:)
Canım valla ben sadece raviolileri pişmesini sağlıyorum.Gerisi kocişe kalıyor..Evet canım baya marifetlidir kociş.Özellikle İtalyan mutfağında.Yurtdışında bir İtalyan rest. da yöneticilik yapmış zamanında...Oradan pek çok şey bilir...
Hoşgeldin canım.Bol bol resimleştik canım:)
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.İnşallah tatlım inşallah gidersiniz sizde.İnsanın hayatında 1 kez de olsa görmesi gereken yerler...Gerçekten tarihlerini o kadra güzel korumuşlar ki...keşke biz de yapabilsek..:umursamaz:
Ben biliyorum:sm_cool:-tatlicadiarzu-
anladım cnm
sen kocişinin yanınamı gidicektin haberim yoktu:kedi:
hoşgeldin canım
hayırlı olsun mutluluklar...
evet ya öğleden sonra bi kopuyorum sizden
sonra toparlayamıyorum:sinifsinif:
CADIARZUCADIARZU
evet cnm gördüm resimleri
hepinizde çok tatlısınızzkaydirigubbakcemile5
:kedi::kedi:
evet kaybolmuştu ama gelmiş galiba :))Tamam canım...:gitme:
Angel yine kayboldu yalmaz:
bencede yaa ne güzel am 2 hafta sonrası kötü:roflol: :roflol:cidden kaçtılar yaw
tamam sormucam sormucam gelin....:sm_cool:
ay ne güsel dirim şimdi kocişi ile oturuyodur..
yok canım seyahat vardı işyerindn görevli gidecektik misafirhanede yer yokmuş, genel müdürü aradık yer bulamadık öğretmenevinde falanda kalınabilir ama yabancı olunca pazartesiye attılar :)))anladım cnm
sen kocişinin yanınamı gidicektin haberim yoktu:kedi:
Canım alınyazımsın İstanbul'a gidecekti değil mi iş için..O olabilir mi acabaCADIARZU
Sen yemekten sonra uyku moduna alıyorsun galiba şekercim kendini...mirmirmirmir
:dance::dance:
delikafaduldenheh alınyazım geldi:) yakalamışken gercek adını alim
bende sen gibi yapim ozaman kaydirigubbakcemile3 bilmece ye başlıyoruz yerimseniben
2 iisimden oluşmuş tek iisim halinde şarkısı var ismin birisi erkek ismi, biri kız ismi ve allahın isimlerinden, birleştirince parlak yaşam anlamına geliyo, bakalım tamin edebilecek misiniz ?
:bbo:fisfisfis
zülcelal olablirmi :))
Canım alınyazımsın İstanbul'a gidecekti değil mi iş için..O olabilir mi acabaCADIARZU
Sen yemekten sonra uyku moduna alıyorsun galiba şekercim kendini...mirmirmirmir
:dance::dance:
jasmin kulağıma söle angel in adını:)
evet kaybolmuştu ama gelmiş galiba :))
bencede yaa ne güzel am 2 hafta sonrası kötü((
yok canım seyahat vardı işyerindn görevli gidecektik misafirhanede yer yokmuş, genel müdürü aradık yer bulamadık öğretmenevinde falanda kalınabilir ama yabancı olunca pazartesiye attılar :)))
evet canım iş için ist a gidecetikte askıya alındı şimdi
bende sen gibi yapim ozaman kaydirigubbakcemile3 bilmece ye başlıyoruz yerimseniben
2 iisimden oluşmuş tek iisim halinde şarkısı var ismin birisi erkek ismi, biri kız ismi ve allahın isimlerinden, birleştirince parlak yaşam anlamına geliyo, bakalım tamin edebilecek misiniz ?
[anladım şimdi pzt mi gideceksin kocişinin yanına
ya sen hiç kopya vermemişsinki
arap saçı oldu yanelmaz:
Dido mu :roflol:
Google da bile arattım yok :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?