Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

allah bozmasında canım bencede küçük görünüyosun,

bizdede beni eşimden büyük sanıyolardı bi ara kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızlar herkese ii akşamlar

öptüm hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aşk dolu gecler koçişlerleee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet herkes eşimi küçük sanıyo
eşim 79 lu ben 84lüyüm
ama kimse onun 30 yaşında olduguna inanmıyo
heleki normal zamanda şapka takar şapkalıyken 23 sün diyolarkaydirigubbakcemile3

görüşürüz alınyazım öptümmmmmmmmm:)

benim annemde babamdan 2 yaş büyük ama çok aşık oluyo ozaman erkek kadına opuyorumnanaktan bide zengin olurmuşlar derler ama yalan sadece güzel bi hayatları var çok şükür , darısı sana inş :))

canım anneannem dedemden 1 yaş büyük annemde babamdan bir yaş büyük
benimde öyle oldu geleneği bozmadım ama zenginlik falan yok .... amannn gönlümüz zengin olsun yeterrrr bizee

ama güzel bir birliktelikleri vardı, var ve olacak inşallah

az evvel eşim geldi işten eve geçti az önce normalde 8 de çıkacaktı ama erken çıktı
biber dolması yapacaktım tarifi verdim şimdi o yemeği bana hazırlayacak bakalım yapabilecekmi kaydirigubbakcemile3
bende birazdan gidicem azıcık geçmi gitsem acaba bu aksam hazır sofraya kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar yarın görüşrü belki akşam gelirim yine ama sanmıyorum kandil ya malum dua zamanı öptm sizi

alınyazımsın eşim 83 lü canım
biraz heybetli çıkmış resimlerde ondan büyük gelmiştir gözüne
hatta ben hiç yaşımı göstermediğimden kız kardeşi sanıyolar beni kaydirigubbakcemile3

oh maşallah dzcelcim hazır sofra ne güzel yaaaa
ama ben yinede teslim edemezdim marifetli demekki senin eşin
nazarlardan saklasın allah

evet simi 7 yıllık beraberlikten sonra artık evliliğe adım atalım dedik biz kapı komşuyuz eşimle o mahallenin kızını bende mahallenin oğlunun kaptırmadım başkasına:))))))))))))))9

hazır sofraya gtmek süper oluyo gerçekten,i bencede geç gittik.. benim eşimde geçen hazırlamıştı ben gittiğimde, bende sefasını tam süreyim bari dedim.. ne masayı kaldırmaya nede bulaşğa yardım ettim. çok yorgunum uyucam aşkım dedim:):)

oh maşallah dzcelcim hazır sofra ne güzel yaaaa
ama ben yinede teslim edemezdim marifetli demekki senin eşin
nazarlardan saklasın allah
yardımcı olur o konuda evde olduğu sürece sağolsun nazar değmesin
çalışmasam aslında bende hiç teslim etmem de ara sıra lazım değişiklik oluyo
heyecan katıyoruz mutfağımıza kaydirigubbakcemile3

seni seni :teytey: sen benden de fena çıktın kız

offff bi anda misafir geldi napcağımı şaşırdım ablam yeni ewlendide mübareğeee çeyizim çoğalıo annem her geleni bana kaldırıyo saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…