Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jnazcım hoşgeldin bebişim

hoşçakalın kızlar hepinize hayırlı,huzurlu sağlıklı aşk dolu akşamlar dilerim
hepinize şimdiden afiyet olsun

iyi akşamlar canımmmm

offf şu erkek aileri offffff... varya ne dicemi bilemiyorum. hep sorun hep sorun yaa. sen kendini strese sokma canım benim ya. bebişi düşün..

pkohontas canım sçlarına bayıldım yaa bende çiçekmi taçmı die düşünürken ikisini bi arada gördüm mükemmel olmuşşşş:asigim:

kawy canım bende senin gibi ikisinide istiyodum. ve karar veremiyodum. sonunda bu modeli buldum. 2sindede hevesim kalmamış oldu:) ama çok aradım uğraştım yaaa.. sende süper olucaksın canım:)a.s.

kawy canım bende senin gibi ikisinide istiyodum. ve karar veremiyodum. sonunda bu modeli buldum. 2sindede hevesim kalmamış oldu:) ama çok aradım uğraştım yaaa.. sende süper olucaksın canım:)a.s.

inş. canım tşk. ederim zaten benim 2 yerde olcak ayrı yere gelin gidicem hem izmirde hem gebzede olmadı birinde taç birinde toka takıcam iyicene hewesimi alıcammmmkaydirigubbakcemile2

aa çok mutlu oldum ya bende nişanlımdan 6 ay büyüğüm we bazen kendi halimde buu sorun yapıodummm
boşu boşuna kendini üzme kawy cim inan hiç önemli değil
iyi akşamlar canımmmm

offf şu erkek aileri offffff... varya ne dicemi bilemiyorum. hep sorun hep sorun yaa. sen kendini strese sokma canım benim ya. bebişi düşün..

sorma canımyaa takmıycam diyorum benim derdim bana yeter diyorum ama huzursuz edecek bişeyler buluyorlar
hiç olmayacak şeyleri sorun edip keyfimizi kaçırıyorlar sadece
Allaha havale ediyorum artık

jnazcım iyiyim bitanem aynı bildiğin gibiyim
senin başın ağrıyomuş aslında yatıp dinlensen biraz karanlıkta geçer o zaman
kalk bilgisayar başından
ilaçta içemiyosun bak
acil şifalar hayatım

jnazcım iyiyim bitanem aynı bildiğin gibiyim
senin başın ağrıyomuş aslında yatıp dinlensen biraz karanlıkta geçer o zaman
kalk bilgisayar başından
ilaçta içemiyosun bak
acil şifalar hayatım

zaten yatıyordum haktancım ama çok sıkıldım o yüzden yeni açtım pc yi
sizinle konuşmak iyi geliyor bana
çok sağol tatlım inşallah geçer bir an önce

jnazcım allaha havale et boşver canım benim... sen bebişini düşün şimdi başkada bişi düşünme canımmm..

kızlar ben kaçtım öptüm hepiniziiiii

teşekkür ederim canlarım keyfini çıkarıcamda düşündükçe şimdiden içimi hüzün kaplıo ailemde uzakta olmak nasıl olcak bilmiom hiç bilmediğim bi yere gidicem we benim ailemden kimse olmıycak yanımdaaa:gitme::gitme:

bizim yaşlılar zaten şöle derler kadın büyük oldumu kocasından zengin olularmış ewleninceee inş. bizde oluruzzzz

iyi akşamlar kızlar görüşürüz

kawy ilk önceleri buruk olursun ama zaman geçtikçe tatlanıyo bu evlilik szüme inan gün geçtikçe güzelleşiyo güzel bişey yani hiç şimdiden canını sıkıp üzme kendini tadını çıkar yaşadığın her günün

jnazcım eşin gelince masaj yapar geçer inşallah canım
başka şeylerle uğraşmak iyi gelıyo ınsana haklısın
bebişin kalp seslerini ne zaman duycaktık hayatım?

evet canım aynıymış hehehh

sağol canım benim sanada iyi akşamlar
hayırlı kandiller

merb canımcım nasılsın
hastamısın
geçmiş olsun canım

kızlar ben çıkıyorum kıyamadım kocişe yine o da işten geldi onun işi benimkinden daha yorucu
sofrayı kurmaya yardım edeyim bari :asigim:
herkese hayırlı aksamlar, hayırlı kandiller..

iyi akşamlar insaflı arkadaşım benim:))
hayırlı kandiller

canım Allah yardımcın olsun
bugünki psikolojimle seni etkilemek istemem
9 aylık evliyim ve ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğrendim

iyi akşamlar arkadaşlar... ben kaçtım. yarın görüşürüz
güle güle simicim

inşallah dediğini yapar güzelim ama bugün beklemiyorum açıkçası :1no2:
kısmetse 2 hafta sonra gideceğiz kalp atışları için talım
evet canım aynıymış hehehh

sağol canım benim sanada iyi akşamlar
hayırlı kandiller

merb canımcım nasılsın
hastamısın
geçmiş olsun canım

[/I][/B]
hastayım be angel ım hemde yalnızım
çok sağol bitanemm

jnaz canım çok zorlancağımı biliorum çünkü hiç ailemden uzakta kalmadım yabancı bi şehir we yabancı bi ailee gerçi bunların hepsini başından beri biliorumm ama düüşndükçede içim bi garip oluoo umarım herşey yolunda gideerr...

bu arada bende çıkıorum kızlarr sonra görüşürüzz iyi akşalar hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…