Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Mrb canlarım.Csacım,angelcım,pamukcum,yaralım,dirimcim,haktancım,alınyazımsın bende sizleri özledim .Umarım birgün hepimiz aynı anda burada buluşuruz.

Csacım,pamukcum bebişleriniz nasıl?

merhaba kızlarr biz geldik ama kimsecikler yokk yine
çokk mutluyum bugün çünkü kısmetse yarın abimler gelicek bana büyük ihtimal gecede kalırlar pazartesi günüde ünv. arkadaşlarım onlarda yatılı geliyorlar değmeyin keyfime :)

Jnazcım mrb tatlım,keyfinin yerinde olmasına çokkkkkk sevindim.

Benim tatil bitmedi,önümüzdeki hafta çarşamba günü işe başlayacağım ( şimdiden stres oldum vallahi

günaydın bizdende şekerler

ahh mısram bitiyomu tatil gerçi tatil yapamdınki hiçç tatlım yaaa neyse artık bunada şükür dimi.. evet yaa bi gün buluşsak hepimiz süperr olurrrr .. mısram benim bebişler iyi sayılır şükür cinsiyetleride belli olur gibi oldu erkek dediler bakalım artık haftaya tekrar gidicez dr ye :)

jnaz cım gözün aydın canım ne güzel valla ama yorma kendini insan ister istemez yoruyo

dirimimm gelir inşallah yarın ya özledim şeker dillimi

annemler gelşmişti benimde çarşamba günü dün ikindi zü
eri uğurladık ama öyle çok kötü oldumki anlatamam kzılar çok dokundu hüngür hüngür ağladım saatlerce göz kapaklarım şişmiş annemde çok ağlamış hala ağlıyo bu sefer çok dokundu diyor. bebek çantamı hazırladık ütüledik yıkadık hep koşturmacayla geçti pek bişey anlayamadım açıkçası annem karnımdan korktu çok şişmişmiş her an doğuruverecem sanıyor canım yaa.. bayrama kesin doğururum diyorlar bakalım ben bayramdan bir iki hafta sonrasını istiyorum :)

işte böyle bizde durumlar hala kendimi sarhoş gibi hissediyorum ben yaaa

pamuğum canım ben bişi merak ettim yazdıklarından sen ayrı bi şehiremi gelin gittinn

evet kawy cim konyalıyım ben ankaraya gelin geldim.. sende sanırım ayrı bi şehre gelin gidiceksin şimdiden söyleyim ayrılıklar felaket zor ama sevdiğin yanında napalım akder işte.. bazen kendini bi başına hissedebiliyorsun yüreğin paramparça oluyor ama işte işte işte işte.. kelimeler yetmedi ya..

ewt canım bende uzağa gidicem düğnüe daha war ama nebiliyim şimdiden düşündükçe göslerim doluyo aileme çokta bağlıyımm npacam bilmiorum ama dediğin gibi sewdiğim insanla birlikteyim ya tek tesellim o aynı şehirde mutsuz olmaktansa ayrı şehirde ama yuwam huzurlu olsun falan işte kendimimi kandırıyom bilmiomki offfff:gitme:

kawy cnm gerçekten çoookk zor ayrı gitmek eğer imkanın varsa çalış evlendikten sonra daha kolay alşırsın bak ende ayrı gittim ama 9 ay kadar dayanabildik eşim tayin istedi döndük memelekete çok zor cnm amaa çalışırsan bu kadar zorlanmazsın ben iş bulamamıştım o yüzden daha zor oldu cnm

canım benim kader kısmet meselesi elbette her güzel şeyin zorluğu olacak Allahım dermansız dert vermesin yeterki.. vardır bundada bir hayır diyorum ben. belki bu sayede dahada bağımlı oluyoruz eşimle diye düşünüyorum. hiç stres yapma kendine tadını çıkar hayatın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…